سعد آبادی، گفت: اهمیت دادن به رشته علوم انسانی در جامعه باعث توسعه اقتصادی کشور خواهد شد.

علی اصغر سعد آبادی عضو هیئت علمی و مدیر مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره هدف افتتاح مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه، گفت: این مرکز با هدف ارتباط جامعه صنعت و دانشگاه به منظور کابردی سازی علوم انسانی به وجود آمده است.

او افزود: در مدت ۳۳ روزی که مرکز نوآوری علوم انسانی کار خود را به صورت رسمی شروع کرده است، توانسته ۴ شتاب دهنده و ۱۱ استارت آپ را در این مرکز مستقر کند.

سعد آبادی تصریح کرد: ۸۰ میلیارد ریال سرمایه تعهد شده در مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی قرار است طی مدت ۶ ماه به تیم ما تعلق گیرد.

سعد آبادی درباره فضای موجود در مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: ۷۰ متر مربع فضا در اختیار مرکز نوآوری قرار دارد که به ۱۴۰ متر خواهد رسید.


بیشتر بخوانید: راه‌اندازی کرسی‌های علمی و مدارس مهارتی/ به دنبال تعالی در علوم انسانی هستیم


این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به ارزآور بودن مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی برای اقتصاد کشور اظهار کرد: ارز آور بودن مراکز نوآوری و فناوری بستگی به تیم‌هایی دارد که جذب این مرکز خواهند شد.

اهمیت رشته علوم انسانی در مرکر نوآوری

سعد آبادی درباره اهمیت رشته علوم انسانی یادآوری کرد: هم اکنون ۳ تیم در این مراکز به مدت ۶ ماه از آغاز کار مشغول به فعالیت هستند که سرمایه گردش ماهانه آن‌ها بالغ بر ۲ میلیارد تومان است و با اینکه همه فکر می‌کنند در حوزه علوم انسانی پول وجود ندارد، اما این تیم‌ها توانسته اند رشد و توسعه زیادی در اقتصاد کشور داشته باشند.


بیشتر بخوانید: مهم‌ترین دغدغه فعالان ایده‌های نوآورانه/ استقرار شتاب دهنده در مراکز نوآور


او افزود: ۵۱ درصد جامعه کشور فارغ التحصیلان رشته علوم انسانی هستند که متاسفانه بیشتر این افراد بیکار بوده و مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی محل خوبی برای جذب و توانمندی‌های دانشجویان یا فارغ التحصیلان علوم انسانی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.