به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این راهنماییهای کوچک را از چندین مجله و مقالههای دهه چهل و پنجاه جمع آوری کرده ایم، که البته بعضی از آنها کاملاً جدید هستند. امیدواریم از آنها لذت ببرید.
۱. اگر گلدانی آب را نگه نمیدارد، میتوانید پارافین را ذوب کنید و آن را ته گلدان بریزید. بدین ترتیب ترک گلدان بسته میشود و آب از گلدان نشت نمیکند.
۲. اگر میخواهید محفظه نان بوی نا و کپک نگیرد، گاهی آن را با محلول آب و سرکه آبکشی کنید.
۳. دستمالی را با آمونیاک خیس کنید و چند ساعت داخل فر بگذارید تا تکههای غذا که به سطوح فر چسبیده اند شل شوند.
۴. برای تمیز کردن بطری ها، شیشهها یا تنگ ها، پوست تخم مرغ و آب و صابون ولرم داخل آنها بریزید و خوب تکان دهید. در زمان کوتاهی داخلی آنها تمیز میشود.
۵. برای آنکه دستمال گردگیری بدون پرزی داشته باشید، آن را داخل آب داغ و کف دار بگذارید و چند قطره تربانتین داخل آن بریزید و بگذارید چند ساعت بماند. سپس دستمال را بچلانید و پهن کنید تا خشک شود. این دستمال بدون پرز به خوبی برق میاندازد و گرد و غبار را نگه میدارد. این کار را هر دو هفته یکبار انجام دهید.
۶. آیا میخواهید قابلمه آلومینیومی سوخته خود را دور بیندازید؟ کمی آب در آن بریزید و پیاز هم اضافه کنید. سپس بگذارید بجوشد و خیلی زود میبینید که مواد سوخته آن شل میشوند و رو میآیند، و قابلمه تمیز میشود.
۷. پیچ و مهره، گوه، واشر و چیزهای ریز دیگر را داخل شیشههای خالی بریزید تا هر وقت به آنها نیاز داشتید، بتوانید از بیرون شیشه آنها را ببینید.
۸. اگر میخواهید کاغذ دیواری نصب کنید، جای سوراخ میخها خلال دندان بگذارید تا برای نصب تابلوها جای میخ را به راحتی پیدا کنید.
۹. پوست سیب زمینی یا هویج را در کتری بجوشانید تا آهک آن جدا شود.
۱۰. اسفناج شاید جارو دستی معده باشد، ولی ساورکرات (کلم پیچ رنده شده و آب پز با سرکه) مثل جاروبرقی معده است.
منبع:سلامت
انتهای پیام/