به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، عوامل سریال تلویزیونی جلال پس از پخش این سریال از شبکههای سراسری در امور مخاطبان اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما به تماسهای مردم پاسخ دادند.
پس از این پاسخگویی نشست خبری این سریال با حضور صفری مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، مهدی کریمی تهیهکننده، حسن نجفی کارگردان، عمار تفتی و هادی افتخارزاده بازیگران و خبرنگاران در اداره کل روابط عمومی برگزار شد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در این نشست گفت: این سریال سنگینترین پروژه صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی است چرا که اولین بار است این تعداد عوامل استانی جلوی دوربین و پشت دوربین مورد استفاده قرار میگیرد
صفری افزود: نویسنده، کارگردان، مدیر تصویربرداری، صدابردار، تدوینگر و عوامل اجرایی صحنه و لباس و نیز تعداد کثیری از بازیگران سینما و تلویزیون از استان آذربایجان شرقی در قاب این سریال با هم کار کردند و به ایفای نقش پرداخته اند.
او افزود: غیر از سه بازیگر، مابقی عوامل جلوی دوربین همگی از هنرمندان بومی آذربایجان بودند و ما امیدواریم که در آینده تولیدات ما ۱۰۰ درصد بومی باشند چرا که تولید این سریال هم نشان داد این ایده چنان بعیدی نیست.
او گفت: این اثر همچنین به همآوایی و همدلی بیشتر نیروهای هنری استان منجر شده و انشاء الله نویدبخش آیندهای خوش و استفاده از ظرفیتهای استان برای تولیدات بهتر و بیشتر خواهد بود.
مدیرکل شبکه سهند در ادامه این نشست خبری به بازنمایی ظرفیتها و استعدادهای عوامل هنری استان آذربایجان شرقی در سطح ملی و سراسری پرداخت و گفت: سریال جلال نشان داد که اگر دولت و مجلس بودجه مورد نیاز سازمان صدا وسیما را واقعی ببینند تولید آثار پرمحتوا و خوش ساخت در استانها با وجود ظرفیتهای فراوان به سهولت امکان پذیر است.
صفری مهمترین نقطه مثبت سریال جلال را ضریب بالای بومی بودن آن عنوان کرد که توانسته است در فضای مجازی، محافل عمومی، فرهنگی و هنری و نظر و توجه منتقدان و فعالان فرهنگی و هنری استان را نیز به خود جلب کند و به زعم مردم و فعالان فضای مجازی در استان، این سریال در نشان دادن فرهنگ و سبک زندگی مردم آذربایجان و صفا و اخلاص مردم این منطقه توفیق زیادی یافته است.
او گفت: پخش سریال جلال از شبکه اول سیما و نمایش سیر مبارزات مردم تبریز و آذربایجان در انقلاب اسلامی و نیز نمایش فرهنگ و زندگی مردم در سالهای قبل از انقلاب، بازتاب مثبتی در بین نخبگان و خواص خصوصاً مسئولان فرهنگی استان داشته و عموماً این اتفاق را یک نقطه عطف در فرهنگ و هنر این استان میدانند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ازتبریز به عنوان شهری پر افتخار و شهر بصیرت، بیداری و زمان شناسی یاد و دفاع جانانه مردم آذربایجان در مقابل تجاوزات روس و عثمانی، نهضت مشروطه، قیام ثقه الاسلام برعلیه متجاوزان روس، قیام ضداستبدادی شیخ محمد خیابانی، قیام تاریخ ساز ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ که منجر به نهضت اربعینها در کشور و زوال حکومت پهلوی شد، مقابله مردم با جریانات انحرافی اوایل انقلاب و حماسه سازی بزرگ لشکر عاشورا در هشت سال دفاع مقدس و تقدیم شهدای مدافع حرم را از افتخارت این منطقه نام برد.
در ادامه این نشست مهدی کریمی تهیهکننده، حسن نجفی کارگردان، هادی افتخارزاده و عمار تفتی از بازیگران این سریال به سوالات مختلف خبرنگاران پاسخ دادند.
سریال تاریخی ۱۵ قسمتی «جلال» محصول صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی به سفارش معاونت امور استانهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود که به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با روایتگری قیام مردم آذربایجان شرقی در فاصله سالهای ۱۳۳۸ تا بیست و نهم بهمن ۱۳۵۶ هر شب از شبکههای یک، شما و جام جم سیما تقدیم مخاطبان شد.
این پروژه با تصویربرداری در ۲۰۰ لوکیشین مختلف با ۴۵۰ سکانس و نقش آفرینی بیش از۲۰۰ بازیگر و بیش از ۵۰۰ هنرور در کنار بازیگران اصلی، سنگینترین مجموعه تولیدی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی بود.
انتهای پیام/ک