نان‌های مغزدار می‌توانند به عنوان میان‌وعده‌ای سالم و خوشمزه استفاده شوند. نان شکلاتی داغ و تازه می‌تواند همراه با شیر، صبحانه‌ای لذیذ باشد یا در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه‌ای لذت بخش سرو شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، نان‌های مغزدار می‌توانند به عنوان میان‌وعده‌ای سالم و خوشمزه استفاده شوند. نان شکلاتی داغ و تازه می‌تواند همراه با شیر، صبحانه‌ای لذیذ باشد یا در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه‌ای لذت بخش سرو شود.

مواد لازم:

۱ قاشق غ خمیرمایه
۳ قاشق غ شکر
۱ ق غ روغن مایع
۱ ق مرباخوری بهبود دهنده
نصف پیمانه شیر یاآب ولرم
۳۰۰ گرم آرد
تخم مرغ یکعدد
یک عدد زرده تخم مرغ بازعفران برای رومال نان
نوتلا یاهر شکلاتی که دوست دارید
کنجد، سیاه دانه، تخم خرفه هرکدام بود


بیشتربخوانید: دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟


طرز تهیه:

۱. خمیر مایع رو با یه ق از شکر با شیر گرم (طوری که دستت رو نسوزونه) مخلوط کردم و بمدت ۸ دقیقه گذاشتم یه جای گرم تا عمل بیاد زیاد بمونه بوی ترشی میگیره. تو این فاصله آردو الک کردم. تخم مرغ رو یه کم هم بزنید تا از حالت لختگی دربیاد شکرو اضافه کردم. بعد روغن مایع رو ریختم وهم زدم. خمیر مایع که عمل اومد بهش اضافه کردم وهمزدم. بعد آرد رو کم کم اضافه کردم. ممکنه همه آرد نیاز نشه. پس کم کم بریزید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبه.

۲. ده دقیقه‌ی ورزش دادم. بعد صد دفعه روی صفحه کار کوبیدم (اصلا سخت نیست، ولی در عوض خمیر عالی میشه. بعد توی یه ظرف رو یه ذره چرب کردم وخمیرو گذاشتم توش و روشو پوشوندم وبازم یه جای گرم گذاشتم بمدت یک تا یک ونیم ساعت تا حجمش دو برابر بشه. بعدبا دست پف خمیرو بگیرید. وروی صفحه کار یه ذره آرد بریزید وهر جوری که دوست دارید تقسیمش کنید و فرم بدید فقط وسط خمیرا رو یه ق مرباخوری نوتلا بذارید.

۳. بعد کف سینی فرو کاغذ روغنی گذاشتم و همه رو توش چیدم وروشون رو با یه پارچه تمیز یا سفره بپوشونید ویه ربع دیگه استراحت بدید.

بعد روشو با زرده تخم مرغ وزعفرون با فرچه رومال کنید وکنجد یا سیاهدونه بپاشید وتوی فر از قبل داغ شده با حرارت ۱۷۵ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بذارید واگه روی نونا برشته نشده بود چند لحظه حرارت بالای فرو روشن کنید تا یه ذره تغییر رنگ بده
من یه کاسه آب هم تو فر میذارم که رطوبتش باعث بشه نونا کمتر خشک بشن

۴. نکته: پودر خمیر مایه رو کم بخرید، چون تاریخ مصرفشون کمه واگه مونده باشد اصلا عمل نمیاد من (پرچین) توی قابلمه روی گازپختم مثل شیرینی‌ها وکیک‌هایی که همیشه این مدلی درست میکنم.

همون سینی که کاغذروغنی انداختم وخمیرهارو روش چیدم گذاشتم روی پایه فلزی وسط قابلمه‌ای که ازقبل داغ شده بود تقریبا چهل دقیقه زمان برد تا آماده شدوگرما ورومال بازعفران هم باعث شدروی نون‌ها کمی طلایی بشه (این مدل کاملامثل فرعمل میکنه فقط گریل نداره).

منبع: وب‌سایت کوکپد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.