مجتبی نوذری مدیر عامل موسسه زندگی دوباره در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،گفت: اینجا تنها مرکز نگهداری معتادین متجاهر است که طبق دستور مقام محترم قضایی دستگیر و توسط
نیروهای انتظامی به اینجا تحویل داده می شوند.
او ادامه داد: در اینجا اول این افراد توسط تیم درمان غربال می شوند و اگر شرایط پذیرش را داشته باشند در مرکز بستری و خدمات مددکاری پزشکی و روانشناسی به آن ها ارائه می شود.
مدیر عامل موسسه زندگی دوباره گفت: این مرکز ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفرمددجو دارد و در حال حاضر ۱۷۰ نفر زیر پوشش این مرکز هستند.
نوذری افزود: تلاش ما بر این است که این افراد بعد از درمان به بستر خانواده برگردند.
تقویت مسائل فرهنگی هنری و مذهبی برای مددجویان
حمیدرضا پور یوسف مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی هم در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی در مراکز اقامتی اجباری است چون نشاط ، انگیزه و اراده را در آن ها تقویت میکند.
نوذری افزود: بهزیستی یک سری مراکز توانمند سازی دارد که به صورت مراکز شبانه روزی اقامتی است، ظرفیت این مرکز ۲۰ نفر است و باید طی ۶ الی ۸ ماه به یک پایداری اجتماعی و یک شغل برسند.
تقویت اراده برای پایداری و بهبودی
محمد حسین صالحی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی هم در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: دورههای آموزشی سبک فرزند پروری و سبک زندگی در پیشگیری از اعتیاد بسیار تاثیر گذار است و اگر بتوانیم فضایی ایجاد کنیم برای جوانان که در فضای سالم بتوانند انرژی خود را تخلیه کنند طبیعتا به سمت مواد مخدر کمتر گرایش پیدا میکنند.
او ادامه داد: اراده فرد نقش اول را ایفا می کند. امیدواریم برگزاری المپیاد ورزشی بهبود یافتگان اثرات مثبتی را برای پیشگیری از اعتیاد و کمک به درمان
معتادین و متجاهرین دارد.
انتهای پیام//ا.ز