به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کتاب «معجزات علمی قرآن» نوشته هارون یحیی حاوی حقایق کلیدی و مهم در موضوعات مختلف از جمله نحوه آفرینش جهان، آفرینش انسان، ساختار اتم و... است.
گذر سالها و قرنها و پیشرفت بشر در کشف لایههای مختلف حیات در آسمان و زمین و دریا، پردههای بسیاری را از آیات قرآن برافکنده و اعجاز قرآن را به اثبات رسانده است، هر چند این کشفیات تنها و تنها مربوط به لایه و بطن اول از این اعجاز ماندگار میشود و پردهبرداری از بطن و ژرفای آیات و سور چنان که گفتهاند تا هفتاد بطن تنها در عهده حضرات معصومین علیهمالسلام است.
کتاب معجزات علمی قرآن (Miracles of the Quran)، تنها برخی از علوم نهفته در میان برخی آیات را بیان میکند، علومی که پس از هزار و چهار صد سال در اثر تلاش بشر و کندوکاو او در پهنای طبیعت حاصل آمده است. بیشک تنها با ظهور حضرت صاحبالزمان(عج)بسیاری از رازهای قرآن کشف خواهد شد.
هارون یحیی (Harun Yahya) نیز به این نکته اشاره دارد مسلم است که قرآن فقط یک کتاب علمی صرف نیست. اما حقایق علمی بسیاری که به صورت مختصر و عمیق در آیات آن بیان شده به کمک تکنولوژی قرن بیستم کشف شدهاند. چنین حقایقی در زمان نزول قرآن قابل کشف نبودند و این دلیل دیگری بر این است که قرآن سخن خداست.
در بخشی از کتاب «معجزات علمی قرآن » میخوانید:
هنگامی که قرآن از خورشید و ماه سخن میگوید، به مدارهای مشخصی که هر کدام در آنها حرکت میکنند، اشاره میکند. مثلا میفرماید: «و اوست آن کسی که شب و روز و خورشید و ماه را پدید آورده است. هر کدام از این دو در مداری [معین]شناور هستند.»
در آیه دیگری هم میفرماید: «خورشید ثابت نیست، بلکه در مداری معین حرکت میکند و خورشید به سوی قرارگاه ویژهی خود روان است. تقدیر آن عزیز دانا این است.»
مشاهدات ستارهشناسی عصر ما درستی این حقایق را اثبات کردهاند. بر اساس محاسبات، متخصصان علم ستاره شناسی، خورشید با سرعت سرسامآور ۷۲۰,۰۰۰ کیلومتر در ساعت به سمت ستاره وگا و در مدار خاصی به نام رأس الشمس در گردش و حرکت است. یعنی خورشید هر روز تقریبا ۱۷,۲۸۰,۰۰۰ کیلومتر حرکت میکند. علاوه بر خورشید، تمام سیارهها و قمرهایی که داخل سیستم جاذبه خورشید قرار دارند هم، همین مسافت را میپیمایند. به علاوه همه ستارگان عالم هم در چنین حرکت از پیش تعیین شدهای قرار دارند.
این موضوع که جهان پر از راهها و مدارهایی این گونه قرار دارد،در قرآن به این صورت بیان شده است: «قسم به آسمان که دارای مدارهایی است.»
حدود ۲۰۰ میلیون کهکشان در جهان وجود دارد که تقریبا ۲۰۰ میلیارد ستاره درون آنهاست. اکثر این ستارهها برای خود سیارههایی دارند و دور اغلب این سیارهها، قمرهایی در حال گردش است. تمام اجرام آسمانی در مدارهای حساب شده و دقیق حرکت میکنند. میلیونها سال است که تکتک آنها در مدار خود، با نظمی دقیق و هماهنگ با دیگر اجرام، حرکت میکنند. علاوه بر این، تعداد زیادی ستاره دنبالهدار وجود دارد که بر مبنای مدارهایی که برایشان تعیین شده است، میچرخند.
گفتنی است کتاب «معجزات علمی قرآن» نوشته هارون یحیی توسط انتشارات موعود عصرراهی بازار کتاب شده است.
انتهای پیام/