به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علی حسین امینی رئیس اداره فنی جنگلداری و جنگل کاری این اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به طرح تنفس جنگلهای شمال و برنامه ریزی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای ممانعت و توقف طرحهای بهره برداری و برداشتن چوب از این جنگل ها، نقش توسعه زراعت چوب به منظور تأمین چوب مورد نیاز قابل توجه و از اهمیت بالایی برخوردار است.
او افزود: در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع و سیاستهای اجرایی و حمایتهای صندوق بیمه کشاورزی در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری، طرح «بیمه منابع طبیعی و زراعت چوب» در راستای اطمینان از تولید و حمایت از زارعین صنوبر در این استان اجرا میشود.
امینی سایر موارد تحت پوشش این طرح را علاوه بر زراعت چوب در حوزه منابع طبیعی، شامل مرتع (قشلاقی و ییلاقی)، عملیات اصلاحی مراتع و عملیات بیولوژیک آبخیزداری بیان و اضافه کرد: در این موارد عوامل خطر در بیمه عمومی شامل سرما و یخبندان، سیل، طوفان و در بیمه تکمیلی علاوه بر عوامل خطر عمومی عامل خطر خشکسالی نیز تحت پوشش است.
او ادامه داد: مجریان طرحهای جنگل کاری اقتصادی یک تا سه سال در قالب ماده سه قانون حفاظت و بهره وری جنگل ها، مراتع و آبخیزداری و مجریان طرحهای صنوبرکاری که قلمستان آنها زیر سه سال سن دارد، میتوانند نسبت به بیمه مزارع و طرحهای جنگل کاری خود مبادرت نمایند.
امینی با بیان اینکه در این طرح حدود ۶۵ درصد از حق بیمه مربوطه از سوی دولت به صورت یارانه پرداخت میگردد گفت: مجریان میتوانند با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستانهای تابعه و ارائه طرح خود از مزایای این طرح بهرهمند و نسبت به بیمه آن اقدام نمایند.
او افزود: طرحهای بیشتر از سه سال مشمول این بیمه نمیشوند.
انتهای پیام/ف