به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علی کریمی رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه به جرایم سایبری ۱۰ ماهه امسال نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته اشاره کرد و گفت : جرایم سایبری ۱۱۵ درصد افزایش پیدا کرده است که در این بین جرایم اقتصادی بیشتر از جرایم دیگر بوده است.
او با بیان اینکه جرایم اقتصادی ۱۷۶ درصد نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته افزایش داشته است، گفت : بیشترین جرایم برداشت از حساب بانکی، کلاهبرداریهای اینترنتی و مزاحمتهای اینترنتی بوده است.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه فضای سنتی به سمت فضای سایبری حرکت است متأسفانه شاهد جرایم بیشترین در فضای مجازی هستیم.
این مقام انتظامی گفت: مردم به هیچ وجه رمز کارت خود و همچنین رمز کارت دوم و شماره کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و حتماً رمز پویا را فعال کنند و توجه داشته باشند که رمز پویا گرفتن به معنی این نیست که گرفتار مجرمین سایبری نمیشوند.
کریمی گفت: مردم موقع خرید اینترنتی حتماً توجه داشته باشند فروشگاه نماد آن داشته باشد و از هر کجایی خرید نکنند.
او افزود: مردم هنگام خرید از شبکههای اجتماعی توجه داشته باشند که پیج ها، کانالها و گروهها ممکن است که دارای افراد کلاهبردار باشد، لذا دقت لازم را انجام دهند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: مردم در زمان استفاده از سایتهای دیوار و شیپور در فضای شبکههای اجتماعی توجه داشته باشند که قبل از مشاهده و بررسی کالا مبلغی را به عنوان بیانه پرداخت نکنند، چون همین کار موجب میشود که آن فردی که این کار را دارد انجام میدهد پس از دریافت بیانه کالا را ارسال نکند و ارتباط را قطع کند.
این مقام انتظامی گفت: مردم زمانی که کالا را دریافت میکنند سعی کنند با کارت بانکی و به صورت کارت به کارت پرداخت کنند و رسید آن را نگه دارند، زیرا اگر آن کالا، کالای سرقتی باشد بتوانند بعد از آن را ثابت کنند .
انتهای پیام/د