به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه سعودی «عکاظ» در مقالهای که روز جمعه با عنوان «اخوان نازی» منتشر کرد به روابط نزدیک رهبران اخوان المسلمین و نازیها پرداخت و اتهاماتی را علیه گروه اخوان المسلمین مطرح کرد و مدعی شد: «حاج امین حسینی» که از سوی کمیساریای عالی انگلیس به عنوان مفتی بیت المقدس در زمان حکمرانی انگلیس در فلسطین منصوب شده بود، مدیریت استخدام جنگجویان عرب برای ارتش نازی برعهده داشت.
در سال ۲۰۱۴، عربستان سعودی رسما اخوان المسلمین را یک سازمان تروریستی معرفی کرد و فعالیت آن را در قلمروی پادشاهی سعودی ممنوع اعلام کرد.
در بخشی از مقاله این روزنامه ادعا شده است: «حسینی» که نماینده اخوان المسلمین در فلسطین بود با دوست و پیشوای خود حسن البنا—بنیانگذار اخوان المسلمین—برای استخدام سرباز برای اخوان المسلمین مصر و اعراب همکاری میکرد. او جوانان و نوجوانان را از یتیم خانهها و مناطق فقیرنشین روستایی جمع میکرد و آنها را برای خدمت در ارتش اخوان المسلمین اعزام میکرد.
خالد تاشکندی، نویسنده این مقاله که دستیار سردبیر عکاظ نیز است، تعداد اعراب استخدام شده از سوی حسینی و اخوان المسلمین را ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده است که ۱۵۰۰۰ تن آنها مصری بودند.
در بخش دیگری از این مقاله ادعایی آمده است: دلایل زیادی درباره علت علاقه نازیها به اسلام وجود دارد. یکی از این دلایل این بود که نازیها میدانستند ظلم و ستمی که به مسلمانان در سرزمینهای تحت اشغال و استعمار روا میشود، امکان جذب نیرو از این مناطق را افزایش میدهد. از طرف دیگر، نازیها مسلمانان را مبارزانی سخت میدیدند که آماده بودند جان خود را فدای ایمان خود کنند. نازیها در سال ۱۹۴۱ تبلیغاتی را راهاندازی کردند که نازیسم را به عنوان محافظ اسلام نشان میداد. فرماندهان ارتش نازی نیز برای پیشبرد اهداف حزب خود، بروشورهای آموزشی را درباره اسلام در میان سربازان آلمانی توزیع میکردند.
مایکل میلشتاین، رئیس مجمع مطالعات فلسطین در مرکز دایان مستقر در دانشگاه تل آویو، ضمن محکوم کردن محتوای این مقاله گفت: «مقاله خشن در روزنامه سعودی از تنشهای عمیق سیاسی و عقیدتی بین عربستان سعودی و حماس [که به باور عربستان شاخهای از اخوان المسلمین است] حکایت دارد.»
او معتقد است روابط نزدیک حماس با قطر که سعودیها از آن به عنوان یک دشمن تلقی میکنند دلیل دیگری برای ایجاد تنش بین عربستان سعودی و حماس بود.
انتهای پیام/