به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز یک ماده غذایی خوشمزه، مغذی و چند منظوره است که میتواند به روشهای مختلف پخته و به بسیاری از غذاها اضافه شود. زمانی که شما پیاز را برش میدهید، گاز میزنید و یا آن را خرد میکنید، ترکیبات گوگرد آزاد میشوند و پس از آن که فرآیند آماده کردن غذا تمام شد، دستهایتان بوی پیاز به خود میگیرند. خوشبختانه، چند ترفند وجود دارد که شما میتوانید برای از بین بردن بوی پیاز دست خود از آنها استفاده کنید. با یک سری اقدامات نیز میتوانید از انتقال بوی پیاز به دستانتان پیشگیری کنید.
روشهای از بین بردن بوی پیاز دست
۱. استفاده از اسکراب نمک و صابون
یک اسکراب نمک و صابون درست کنید و برای از بین بردن بوی پیاز دست، دستهایتان را با این اسکراب لایه بردار بشویید.
برای درست کردن اسکراب، ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلیلیتر) صابون مایع و ۱ قاشق غذاخوری (۱۹ گرم) نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
شما میتوانید از هر نوع شوینده مایع، از جمله مایع ظرفشویی، مایع لباسشویی، مایع دستشویی و یا شامپو استفاده کنید.
برای نمک نیز میتوانید از نمک سفره، دریا، نمک زبر، یا هر نوع نمک دیگری استفاده کنید.
همچنین میتوانید به عنوان یک جایگزین برای نمک از خمیر دندان، تفاله قهوه و یا جوش شیرین استفاده کنید.
حال دستهایتان را با اسکراب بشویید. اسکراب صابون و نمک را به کف دستها، پشت دستها، مچ، بین انگشتها و زیر ناخنهایتان بمالید. زمانی که دستهایتان را به طور کامل به این اسکراب آغشته کردید، آن را زیر آب سرد آبکشی کنید تا هم اسکراب و هم بوی پیاز از دستانتان برود.
برای اینکه این روش موثرتر عمل کند، از برس ناخن برای مالیدن اسکراب صابون و نمک به پوست و زیر ناخنهایتان استفاده کنید.
۲. دستهایتان را با فولاد ضد زنگ بسابید
زمانی که هنوز دستهایتان خیس هستند، وسیلهای که از فولاد ضد زنگ ساخته شده مانند آبکش فلزی، ابزارهای آشپزی یا سایر وسایل فلزی را برداشته و به دستهایتان بمالید.
این کار را در حالی انجام دهید که شیر آب باز است، دستهایتان را زیر آب بگیرید و قاشق و یا هر وسیله فلزی دیگری را به آن بکشید. یک دقیقه کامل این روند را ادامه دهید.
فولاد ضد زنگ میتواند مولکولهای گوگردی که منشأ بوی پیاز در دستانتان هستند را خنثی کند.
یکی دیگر از راهکارهای عالی برای از بین بردن بوی پیاز دست استفاده از صابون فولادی است. صابون فولادی به طور خاص برای از بین بردن بوی پیاز، سیر و بوی ماهی طراحی شده است. میتوانید به صورت آنلاین این صابون را خریداری کرده و به راحتی استفاده کنید.
۳. دستهایتان را با یک ماده اسیدی تمیز کنید
برای از بین بردن هر گونه رایحه مانده از پیاز بر روی دستهایتان، یک پارچه تمیز را با سرکه یا آب لیمو آغشته کنید و آن را روی دستتان بمالید. دقت کنید که با این پارچه بین انگشتان، زیر ناخنها و دیگر مناطقی که بوی پیاز در آنها پنهان است را تمیز کنید.
بگذارید این سرکه یا آبلیمو روی دستانتان خشک شوند و بعد با آب تمیز آب بکشید. به عنوان جایگزین سرکه یا آب لیمو میتوانید از مواد زیر نیز به منظور از بین بردن بوی پیاز دست استفاده کنید:
کره بادام زمینی
آب گوجه فرنگی
آب کرفس
آب سیب زمینی
خردل
الکل
آلوئه ورا
برگ نعناع
۴. برای از بین بردن بوی پیاز دست از شکر استفاده کنید
حتما شما هم بعد از خواندن این راهکار تعجب میکنید، اما حقیقت دارد. دستهایتان را با آب خیس کنید، سپس مقداری شکر بردارید و به دستهایتان بمالید. این کار را تا زمانی که بوی پیاز از دستهایتان نرفته انجام دهید.
۵. کره بادام زمینی را به دستهایتان بمالید
کره بادام زمینی یکی دیگر از راهکارهای از بین بردن بوی پیاز دست است. تمام قسمتهای دستتان را به کره بادام زمینی آغشته کنید و خوب بمالید و در نهایت پس از گذشت چند دقیقه کره را بشویید.
روشهای پیشگیری از انتقال بوی پیاز به دست
۱. قبل از خرد کردن پیاز، دستهایتان را با سرکه بشویید
سرکه برای جذب بوها عالی است و حتی میتواند از انتقال بوی پیاز به دستها در هنگام خرد کردن نیز پیشگیری کند. قبل از این که پیاز را خرد کنید، دستهایتان را در سرکه فرو کرده و سپس دستها را خشک نموده و مثل همیشه پیاز را خرد کنید.
هنگام استفاده از چاقو بسیار مراقب باشید، به خصوص اگر دستهایتان مرطوب باشند.
۲. برای خرد کردن پیاز دستکش بپوشید
یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از انتقال بوی پیاز به دستانتان، محافظت از آنها در هنگام خرد کردن پیاز است و شما میتوانید این کار را با دستکشهای پلاستیکی و لاتکس انجام دهید.
قبل از اینکه پیاز را خرد کنید، یک جفت دستکش راحت بپوشید و تا زمانی که کارتان با پیاز تمام نشده دستکشها را از دستتان بیرون نیاورید.
شما میتوانید از همین راه برای جلوگیری از انتقال بوی سیر و ماهی به دستهایتان نیز استفاده کنید.
۳. از غذاساز استفاده کنید
یک ترفند دیگر برای جلوگیری از ماندن بوی بد پیاز در دست این است که از خرد کردن پیازها خودداری کنید. زمانی که میخواهید در غذایتان از پیاز استفاده کنید، اول پیاز را پوست کنده و سپس از یک خرد کن یا غذاساز برای خرد کردن آنها استفاده کنید.
سخن آخر
اگر از بین بردن بوی پیاز دست، از دغدغههای همیشگی شما بوده است، حتما راهکارهای پیشنهادی این مطلب به شما کمک خواهد کرد. برای از بین بردن این بوی ناخوشایند کدام یک از روشهای بالا را تا کنون امتحان کردهاید یا چه راهکار دیگری میشناسید؟ تجربیاتتان در این زمینه را از طریق قسمت ارسال نظرات با همراهان مجله ستاره در میان بگذارید. همچنین میتوانید مقاله روش های خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن را نیز در ستاره بخوانید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/