به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نکتهای که در مورد ماهیها همیشه مد نظر بوده است نکاتی برای خرید آنها است و اینکه چگونه میتوانیم بهترین و تازهترین ماهی را انتخاب کنیم:
۱ برای اولین نکته همیشه به چشمان ماهی دقت کنید. یک ماهی تازه دارای چشمانی براق و برجسته است. از خریدن ماهیهایی که چشمانی تار دارند اجتناب کنید این ماهیها به تازگی صید نشده اند.
**پس از چشمها به بدن ماهی نگاه کنید اگر بدن ماهی براق و درخشنده بود معلوم میشود که به تازگی صید شده است. به پولکهای آن ست بزنید، اگر پولکها به بدن جسبیده و لغزنده بودند ماهی تازه صید شده است.
۲ ماهیهایی که به تازگی صید شده اند بوی خاصی نمیدهند و تنها یک بوی معمولی و ساده دارند. اگر ماهی بوی نامطبوع یا تندی داشت از خرید آن اجتناب کنید.
۳ آب ششها یکی دیگر از محلهایی است که باید در هنگم خرید به آن دقت کنید. ماهیهایی که به تازگی صید شده اند دارای آب ششهای قرمز هستند. اگر ماهی برای مدت طولانی بیرون آب باشد اب ششهایی خاکستری رنگ دارد.
۴ در هنگام خرید به دم ماهی را در دست بگیرید تا کاملا ماهی استوار باشد همچنین گوشت بسیاری از ماهیهای تازه سفت است و حالت لاستیکی دارد. البته ماهی شیر از این مقوله جداست چرا که در گوشت آن در حالت تازه نرم است.
۵ اگر گوشت ماهی مقداری آب دار بود دقت کنید که این آب شفاف و به مانند آب دریا و یا آب آشامیدن باشد. اگر گوشت آبی شیری رنگ داشت نشان از ماندگی و کهنگی ماهی است.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/