باغ تدفین نام باغ بزرگی در مصر است که در این مطلب اطلاعاتی جالب درباره آن می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باستان شناسان می‌گویند، روحانیان باستانی بر این باور بودند که گیاهان به مردگان در زندگی پس از مرگ یاری میرسانند.

 

تصاویری از باغ تدفین

باستان شناسان مدت هاست که در مورد وجود این باغ‌های باستانی گمانه زنی می‌می‌کنند، این باغ‌های تدفین در تعداد زیادی از نقوش باستانی مصر به عکس کشیده شده اند؛ اما تا به حال هیچکدام از این باغ‌ها پیدا نشده بودند.

نقوشی خارج از مقبره که باغ‌های مشبک در آن به عکس کشیده شده اند، محققان می‌گویند، با وجود به عکس کشیده شدن نقوشی در ورودی و همینطور دیوار‌های مقبره‌ها از احتمال وجود باغ‌های تدفین خبر داشته اند، در این نقوش نحوه تدفین مردگان به عکس کشیده شده بود.

کشف باغی تدفین شده در مصر

پزشک خوزه مانوئل گالان محققی از شورای ملی تحقیقات اسپانیا در بیانیه ای، گفت: “ما با وجود به عکس کشیده شدن نقوشی در ورودی و همینطور دیوار‌های مقبره‌ها از احتمال وجود باغ‌های تدفین خبر داشتیم، در این نقوش نحوه تدفین مردگان به عکس کشیده شده بود. این نخستین باری هست که یک باغ فیزیکی پیدا میشود و بنابراین، نخستین باری هست که باستان شناسی می‌تواند از روی عکس نگاری‌ها وجود آن‌ها را تایید کند.

این باغ در تپه‌های درعا ابو ال ناگا در شهر اقصر «همان شهر باستانی تبس در مصر باستان» کشف شده، این کشف بخشی از پروژه Djehuty بود، پروژه حفاری ۱۶ ساله‌ای که از سوی شورای ملی تحقیقات اسپانیا انجام می‌شود. از مهم‌ترین کشفیاتی که این گروه باستان شناسی انجام داده، میتوان به کشف مقبره کوچکی در نزدیکی باغ اشاره کرد که قدمت آن به حدود ۳۸۰۰ سال گذشته برمی گردد.

این حیاط مشبک ۲ در ۳ متری در ورودی گورستان کشف شده که متعلق به دودمان دوازدهم از پادشاهی میانه مصر هست که قدمت آن به ۲۰۰۰ سال گذشته از میلاد باز می‌گردد. محققان باور دارند، این شبکه‌ها برای کاشت انواع گیاهان، گل‌ها و درختان کوچک ساخته شده اند.

در فرهنگ مصر باستان، گیاهانی خاصی را با جنبه‌های مختلفی از زندگی مرتبط می‌دانسته اند. بعنوان مثال، نخل، چنار و درختان آواکادو معمولا با مرگ و زندگی پس از مرگ همراه بوده اند. کاهو هم با باروری و زندگی همراه بوده هست، تعداد زیادی از مردمان مصر باستان بر این باور بوده اند که این گیاه می‌توانسته مردگان را به زندگی بازگرداند.

محلی که باغ مشبک باستانی در آن کشف شده، در این عکس دیجیتالی ظاهر احتمالی این باغ باستانی بازسازی شده هست. در فرهنگ مصر باستان، گیاهانی خاصی را با جنبه‌های مختلفی از زندگی مرتبط می‌دانسته اند.

کشف باغ تدفین

کشف باغی تدفین شده در مصر

گالان توضیح میدهد: “گیاهانی که در این باغ کاشته شده بودند، می‌توانسته معنایی نمادین داشته باشند و ممکن هست، در انجام مراسم تدفین نقش مهمی ایفا می‌کرده اند.

بنابراین، باغ میتواند، اطلاعاتی در مورد باور‌ها و مراسم‌های مذهبی و همینطور فرهنگ و جامعه دوران دودمان دوازدهم در اختیار ما قرار دهد، یعنی دوره‌ای که تبس برای نخستین بار تبدیل به پایتخت پادشاهی متحد مصر علیا و سفلی شد. ”

گالان در ادامه گفت:  اکنون باید صبر کنیم و ببینیم می‌توانیم با آنالیز‌ها بذر چه گیاهانی را در این باغ شناسایی کنیم. این کشفی بی نظیر و کاملا منحصر به فرد هست که راه‌های متعددی تحقیقاتی را گشوده هست.

منبع:تالاب

انتهای پیام/

برچسب ها: مصر ، باستان ، نقش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار