به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در بیمارستانهای کامکار و فرقانی با کنترل دقیق ورود و خروج قرنطینه نسبی ایجاد شده و در حال حاضر نیروهای آموزش دیده بادامکانات لازم بیماری را مدیریت می کنند .
او بهترین راه کنترل این بیماری را ایزوله خانگی و ماندن افراد در خانه دانست و گفت: تعطیلی موقت و روزانه مراکز آموزشی در روزهای آینده به منظور ارزیابی درست وضعیت پیشنهاد شده، اما بهترین حالت کنترل بیماری، ماندن افراد در خانه است چرا که بسیاری از افراد ناقل این بیماری اند و در تماس با گروههای حساس بیماری را به این افراد منتقل میکنند.
او بیماران ریوی، دیابت و مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی و افراد مسن را گروههای حساس در برابر این ویروس دانست و یادآور شد: تنها کسانی که دارای تبهای طولانی، ضعف و بی حالی شدید، سرفه و تنگی نفس هستند باید برای آزمایشهای مربوط به کرونا مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی حفظ آرامش، اطلاع رسانی و ماندن در خانه را از جمله راههای اصلی کنترل این بیماری دانست و گفت: مرگ و میر بر اثر کرونا ۲ درصد است و افرادی که در قم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند در سنین بالا و پر خطر بودند.
دکتر قدیر با بیان اینکه آمار مربوط به مبتلایان به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن تنها از سوی اداره کل اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام میشود گفت: در حال حاضر 130 نفر در بینارستان بستری هستند که اکثر آنها از بیماران دارای سرماخوردگی و آنفولانزا هستند و در کنار این افراد معدودی مبتلا به کرونا وجود دارد چرا که علائم این بیماریها مشابه است.
او با اشاره به اینکه برای جلوگیری از گسترش این بیماری در سطح کشور شهروندان باید از هرگونه سفر غیرضروری جلوگیری کنند افزود: عدم حضور مردم در اجتماعات از جمله حرم، جمکران و همایشها کمک شایانی به جلوگیری از گسترش این بیماری میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به محدودیت زمان و لزوم کنترل هرچه سریعتر این بیماری گفت: محمولههای مناسبی از جمله ماسک، گان تهیه و به استان وارد شده است.
انتهای پیام/الف
خب میگفتن بازگشایی حرموهابارعایت بهداشت وفاصله و...
وضعیت قرمزوسفیدچیه