به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، قهرمان آماره مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین رویداد صنایع غذایی با محوریت غذاهای محلی در اسفند ماه امسال به میزبانی این اداره کل و با همکاری و مشارکت برخی از سازمان ها، ارگانها و نهادها در استان برگزار میشود.
او غذاهای بومی و محلی را یکی از جاذبههای مهم در صنعت گردشگری بیان کرد و افزود: غذا و طبخ آن ریشه در میراث فرهنگی اقوام داشته و آن را از این جهت که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل میکند میراث داری امین برشمرد.
آماره اضافه کرد: متولی امر آموزشهای مهارتی در کشور بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفهای بوده و این سازمان برای آموزش دورههای مهارتی در چهار بخش صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات و کشاورزی بر اساس استانداردهای بین المللی ISCO ۲۰۰۸ آموزشهای لازم را به مخاطبین خود ارائه میدهد.
انتهای پیام/ف