اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری، نخستین رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی را برگزار می‌کند.

رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی برگزار می‌شودبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، قهرمان آماره مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین رویداد صنایع غذایی با محوریت غذا‌های محلی در اسفند ماه امسال به میزبانی این اداره کل و با همکاری و مشارکت برخی از سازمان ها، ارگان‌ها و نهاد‌ها در استان برگزار می‌شود.

او غذا‌های بومی و محلی را یکی از جاذبه‌های مهم در صنعت گردشگری بیان کرد و افزود: غذا و طبخ آن ریشه در میراث فرهنگی اقوام داشته و آن را از این جهت که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل می‌کند میراث داری امین برشمرد.

آماره اضافه کرد: متولی امر آموزش‌های مهارتی در کشور بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بوده و این سازمان برای آموزش دوره‌های مهارتی در چهار بخش صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات و کشاورزی بر اساس استاندارد‌های بین المللی ISCO ۲۰۰۸ آموزش‌های لازم را به مخاطبین خود ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار