به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، هرچند کروناویروس خطرش به اندازه اسمی که بزرگ کرده نیست و با ورودش به ایران بسیاری از مردم را دچار ترس و تشویش برای فرار از این ویروس کرده، اما راه حلهای سادهای برای مبتلا نشدن به کرونا وجو دارد.
پیشگیری و خود مراقبتی از جمله رعایت بهداشت شخصی سادهترین راهکارها برای گذر از چالش ابتلا به کرونا است.
منصوری مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: با انجام اقدام پیشگیرانه و خودمراقبتی میتوان بیماری را کنترل و از انتقال بیشتر آن جلوگیری کرد.
نظری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی هم گفت: نرفتن در اماکن شلوغ، شست و شوی مداوم دستها با آب و صابون دست ندادن و رو بوسی نکردن، دست نزدن به چشم و بینی که از اصلیترین قسمتهای ورود ویروس به بدن است از جمله راه کارها پیشگیری بیماری است.
جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: تب، سرفه، گلودرد، عطسه، از اصلیترین علائم بیماری کرونا است، اما برای تشخیص نهایی باید حتما نمونه گیریهای آزمایشگاهی صورت پذیرد.
منصوری مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان مرکزی هم گفت: مبتلایان به دیابت، نقص سیستم ایمنی، بیماران کلیوی قلبی عروقی و تنفسی بیشتر در معرض مرگ و میر ناشی از این ویروس قرار میگیرند.
سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعداد قابل توجهی از مبتلایان به کرونا درقم روبه بهبود و تعدادی هم درحال ترخیص هستند.
جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: بر اساس گزارشهای جهانی ۷۰ درصد مبتلایان به کرونا ویروس به صورت سرپایی درمان میشوند.
جمالیان با بیان اینکه مبتلا به کرونا قابل بهبود است گفت: یک مورد از ابتلای به ویروس کرونا که در اراک مشاهده شد رو به بهبود است.
انتهای پیام / ج
و از تماس دست با لباسها و صورت جلوگیری کنید
مردم عزیز ایران ما مردم تک تک افراد این کشور اگر برای هم دلسوز و به فکر هم نباشیم طبق قوانین مخفی و ناشناخته فرا مادی خودمان حتما آسیب و ضرر خواهیم کرد
برای اینکه سیستم ایمنی بدن ما قوی باشد و آماده مبارزه باشد تا ما مریض نشویم و اگر مریض شویم مقاومت بدن ما زیاد باشد و همچنین اگر مبتلا به کرونا شدیم بدن توان مبارزه داشته باشد از موارد زیر استفاده کنیم
از حبوبات (عدس ،نخود،لپه،لوبیا)+ ویتامین سی مثال پرتقال کیوی لیمو ترش گوجه و...
گوشت قرمز ، گوشت گوسفند،گوشت ماهی+ویتامین سی مثال پرتقال کیوی لیمو ترش گوجه و ...
شربت ب کمپلکس و قرص زینک (قرص روی)
هر چیزی که امگا ۳ دارد مثل گردو پسته روغن زیتون بذر و تخم کتان و ...
خواب کافی حداقل ۷ ساعت در شب
خوردن انار که اگر نبود در بازار
خوردن شربت رب انار پاستوریزه و استفاده از رب انار پاستوریزه در غذا
خوردن لیمو ترش با غذا ها استفاده از فلفل قرمز و فلفل سبز تند در تمام غذا ها چه به صورت پودر و چه سس فلفل
خوردن حداقل ۴ وعده تخم مرغ در هفته و ...
این پیام را در فضای مجزای منتشر کنید
هر چی کنی زخود کنی گر چه نیک و بد کنی
تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
بنی آدم اغضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار