حکیم طب اسلامی و ایرانی گفت: علائم این بیماری که شامل: تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آبریزش بینی میباشد، و افرادی که بیشترین تاثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوستهای مزمن و بیماران تنفسی میباشند.
ناطق افزود: جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، موارد ذیل کنترل می شود: محیط استراحت معتدل و مرطوب باشد، بدن را معتدل نگهداشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم، برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر: آش آلو، آش کدو، خورشت به و ... مصرف نمائیم، مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگهداشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم، دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.
او با اشاره به مواردی که بدن را در برابر ویروس کرونا آسیب پذیر میکند، تصریح کرد: خوردن غذاهای چرب و سرخ کردنی، مصرف شیرینیهای قنادی و صنعتی به ویژه شیرینیهای تر و خامهای، غذاهایسرد مثل:دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شبمانده، فستفودها، کنسروها و غذاهایصنعتیِ آماده، دمنوشهای مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه، پُرخوری صحیح نیست.
حکیم طب اسلامی و ایرانی با اشاره به افرادی که مشکوک به ابتلاء هستند، گفت: از درمان بیاشتهایی و اسهال پرهیز شود، برای جبرانِ رطوبت از دست رفتهی بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت عسل و نمک، ترکیب جوشانده دارچین با عسل و دمنوش زنجبیل با نبات داغ استفاده کنند.
ناطق افزود: هر روز به مدت یک هفته سیاه دانه با عسل مصرف کنند، میوهجاتی مانند: سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کنند، سیر و پیاز زیاد مصرف کنند، غذاهایی مانند: آش جو، کباب و شیر و گوشت مصرف نمایند، خوردن را با کمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
او تصریح کرد: استنشاق و قرقره با آب نمک را فراموش نکنند.
انتهای پیام//ف.غ