معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۱۵ هزار ماسک وارد مراکز عرضه و داروخانه‌های استان فارس می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد جواد خشنود معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: کارخانه‌های تولید ماسک در استان به صورت ۲۴ ساعته و در سه نوبت کاری در حال تولید ماسک هستند.

او، در نشست بررسی آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس برای مقابله با ویروس کرونا با شاره به توزیع ماسک در سطح استان فارس تصریح کرد: مایع ضدعفونی کننده سطوح و الکل نیز در سطح انبوه در حال تولید و توزیع است.

در این نشست آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس در مقابله با ویروس کرونا بررسی و گزارشی از روند تهیه ماسک و وسایل پیشگیرانه در مراکز درمانی و آموزشی استان فارس ارائه شد.

مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست روند پیگیری مصوبات نشست‌های پیشین در حوزه معاونت‌های درمان، بهداشت، غذا و دارو، آموزشی و حراست دانشگاه را بررسی کرد و ازاعضای کارگروه‌های پیشگیری و شناسایی، مراقبت و درمان، پشتیبانی، مستندسازی و اطلاع رسانی عمومی درخواست کرد تا ضمن رعایت دستورالعمل ها، نسبت به اجرای صحیح مصوبات این نشست، پیگیری لازم را انجام دهند.

لطفی با اشاره به اهمیت پیشگیری از انتقال این ویروس در محیط‌های عمومی ادامه داد: در همین راستا کارکنان دانشگاه و مراکز درمانی که برای ثبت تردد خود از اثر انگشت اسفاده می‌کنند، تا اطلاع ثانوی به صورت ثبت در دفتر حضور و غیاب با مسئولیت مسئول خود در واحد مربوطه اقدام به ثبت ورود و خروج خود کرده و از ثبت اثر انگشت در دانشگاه خودداری کنند.

او، با توجه به اعلام آمادگی جامعه اسلامی دانشجویان برای مشارکت در خدمات رسانی درمانی برای بیماری کرونا، مدیر روابط عمومی دانشگاه را به عنوان رابط بین دانشجویان این تشکل با دانشگاه برای پیگیری امور مرتبط معرفی کرد.

همچنین علی اکبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به ارسال پروتکل‌های اجرایی تصویب شده در این کارگروه به تمامی درمانگاه ها، مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان، افزود: ارائه ماسک به بیماران و همراه بیمار در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است.

عبدالرسول همتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست اضافه کرد: ایستگاه‌های مشاوره برای اطلاع رسانی درباره مقابله با ویروس کرونا در سطح شهر شیراز برپا می‌شود و اطلاع رسانی درباره مقابله با ویروس کرونا در بیلبورد‌های سطح شهر نیز از دیگر اقدامات در حال انجام با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی و شهرداری شیراز است.

تامین یک هزار ماسک سوپاپ دار برای کارگران شهرداری شیراز

او، با بیان اینکه در این نشست مقرر شده، یک هزار عدد ماسک سوپاپ دار از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای استفاده کارگران به شهرداری‌ها ارسال شود، اظهار کرد: تعطیلی مدارس، نمایشگاه بین المللی و اقدامات امنیتی بهداشتی مشابه در سطح شهر و استان نیز با هدف تامین سلامت شهروندان انجام شده است.

پیشنهاد نصب تب سنج لیزری در آستان مقدس شاهچراغ (ع)

پیشنهاد نصب تب سنج لیزری در آستان مقدس شاهچراغ (ع) نیز از دیگر اقدامات و مصوبه‌های در حال انجام از سوی این کارگروه بوده است.

دیگر اعضای این نشست نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات خود برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ارائه دادند.

از استرس کرونا بکاهید

این روز‌ها موضوع بیماری کرونا موجی از نگرانی و اضطراب را در بین افراد جامعه ایجاد کرده و اثرات روانشناسی منفی، بر سلامت عموم مردم گذاشته و گسترش شایعات و نگرانی‌ها را دو چندان کرده است.

لیلا رازقیان رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز تاکید کرد: ترس و اضطراب باعث حساسیت افراد به علائم بدنی می‌شود به طوری که خیلی از افراد علائم بدنی خود را به صورت نادرست تفسیر می‌کنند و احساس می‌کنند دچار بیماری شده اند و به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هجوم می‌آورند که این امر به نوبه خود باعث افزایش فشار بر سیستم درمانی می‌شود.

این متخصص روانشناسی و روانپزشکی گفت: علائمی مثل ترس و اضطراب و افسردگی چه در مردم عادی و چه در کادر درمانی در این شرایط افزایش می‌یابد که همین امر باعث تضعیف سیستم ایمنی در برابر ابتلا به بیماری‌های ویروسی می‌شود، زیرا در شرایط کنونی ترس و نگرانی از ابتلا به این یبماری باعث موارد اختلالات روانی در بیماران اعصاب و روان می‌شود و این موضوع در سیاست گذاری‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

رازقیان تصریح کرد: اضطراب بیش از حد باعث می‌شود افراد شایعات را بیشتر بپذیرند و برای کاهش ترس و نگرانی خود به شایعات دامن بزنند و گاهی افراد دچار احساس درماندگی می‌شوند و ممکن است فکر کنند این بیماری قابل کنترل نیست.

رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز افزود: این موضوع به ویژه در کادر درمان که ارائه دهنده خدمات هستند، از اهمیت بالاتری برخوردار بوده و برای کاهش آن نیاز است افراد فعال در حوزه بهداشت و درمان آموزش مناسب را دریافت کنند.

او، ادامه داد: استعلام‌های غیر رسمی در زمینه شیوع این یبماری از عوامل ترس و نگرانی در مردم است و به همین دلیل توصیه می‌شود افراد اخبار را تنها از طریق سایت‌های معتبر دانشگاهی و منابع موثق پیگیری کنند.

انتهای پیام/ت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.