حسن انتظاری متخصص علم تغذیه و استاد دانشگاه اصفهان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،با اشاره به نقش موثر تغذیه در پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد:بحث مهم پیشگیری از مبتلا نشدن به بیماری کرونا، تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن است که این موضوع رابطه نزدیکی با تغذیه دارد.
او با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و تصمیم بسیاری از مردم و به خصوص بانوان بر لاغر شدن تصریح کرد: علمیترین رژیمهای غذایی، سیستم دفاعی بدن را تضعیف میکند و باعث آسیب پذیری افراد در برابر ویروس کرونا میشوند، بهتر است از هر نوع رژیمهای غذایی در این روزها پرهیز شود.
این متخصص علم تغذیه بیان کرد: مصرف مایعات، آب میوهها و سبزیجات میتواند در پیشگیری از بیماری کرونا موثر باشد.
انتظاری با بیان اینکه تقویت سیستم ایمنی وابسته به پروتئینها است، تاکید کرد: از غذاهایی مانندگوشت سفید، تخم مرغ، حبوبات، مغزیجات بیشتر مصرف کنید و از مصرف گوشت و کباب نیم پز و تخم مرغ عسلی اجتناب کنید.
او با توصیه به پرهیز از مصرف خوراکی و غذاهای های بدون خاصیت مانند پفک، چیپس، سوسیس و کالباس عنوان کرد: خوراکیهایی مانند اینها سیستم ایمنی بدن را درگیر و از مقابله با انواع ویروسها از جمله ویروس کووید-۱۹ منحرف میکنند.
این متخصص علم تغذیه در پایان گفت: امیدواریم با رعایت اصول پیشگیرانه مانند شستشوی دست ها، اجتناب از محیطهای پرجمعیت و روبوسی و تماس نزدیک و رعایت اصول تغذیه ای، این بیماری را پشت سربگذاریم.
انتهای پیام/ش