آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند هست که طرز تهیه آن را در گزارش زیر می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آلوپارتا را می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید و از این خوراکی عالی و خاص در کنار خانواده تان یا در مهمانی لذت ببرید. آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند هست که طرز تهیه آن را در این مقاله می‌خوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ شماره فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ شماره پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید

سیب زمینی له شده، فلفل، برگ‌های گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید. برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و توپ‌های کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.

مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده اکران کنید. لبه‌های خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد. یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با بهره گیری از وردنه لبه‌ها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده هست.

یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.

وقتی قهوه‌ای شد مجدد برگردانید و طرف دیگر را هم کره‌ای کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید. آلو پارتا را با هر چیزی که دوست دارید میل کنید.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار