به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ "تورج کاظمی" گفت: بیست و هفتم آذرماه امسال مردی ۳۵ ساله ساکن تهران، حوالی محله بلوار کشاورز با در دست داشتن شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای «ناحیه ۳۱ تهران» به پلیس فتا مراجعه، اظهار داشت، در یکی از کانالهای اینستاگرام با فردی آشنا شدم و در فضای گفتگو وی از من پرسید من دنبال یک گوشی خوب و کارکرده میگردم؛ گفتم یک گوشی برای فروش دارم و ایشان پول گوشی را برایم کارت به کارت کرد و سپس به درب منزل آمد و گوشی را گرفت. بعد از گذشت چند روز متوجه شدم حسابم از سوی مرجع قضائی و انتطامی مسدود شده است.
رئیس پلیس فتا بیان داشت: پرونده با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای در دستور کار مهندسان فتا قرار گرفت. کارآگاهان پلیس تحقیقات خود را دراین زمینهآغاز کردند و مشخص شد فردی که از شاکی گوشی خریداری کرده در واقع پول شخص دیگری را به حساب شاکی واریز کرده است.
وی عنوان کرد: بررسی اولیه حکایت از این داشت متهم با زیرکی هیچ ردی از خود در این معامله به جا نگذاشته بود و ساعت قرار ملاقات را حوالی ۲۲ الی ۲۴ شب برنامه ریزی کرده بوده و نشانی از وی باقی نمانده بود تا اینکه شاکی طی تماسی با پلیس بیان میکند، فرد کلاهبردار دوباره به وی پیام داده و سفارش خرید یک گوشی تلفن همراه دیگر را داده است.
سرهنگ کاظمی با اشاره به اینکه رصدهای اطلاعاتی آغاز و متهم در مخفیگاهش دستگیر شد، گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی، وی به ۱۰ فقره کلاهبرداری به. ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیوم ریال اعتراف کرد.
رئیس پلیس تهران بزرگ در خاتمه با اشاره به اینکه با تکمیل پرونده متهم برای سیر مراحل قانون به دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای معرفی شد، گفت: با توجه به اینکه درحال حاضر بخاطر ایجاد رمز دوم پویا، دست کلاهبرداران بویژه افرادی که اقدام به ایجاد صفحات جعلی و برداشت غیرمجاز از حساب افراد مینمودند تقریباً کوتاه شده و کلاهبرداران به شیوههای دیگری روی آورده اند. بر این اساس از شهروندان خواسته میشود، سواد رسانهای خود را افزایش و بدون اطمینان از هویت معامل و صحت معامله وجهی را واریز نکنید.
انتهای پیام/