به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، گودرز امیری معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: بارش شدید باران موجب وقوع سیل در لرستان و قطع شدن راه ارتباطی ۱۵۰ روستا در این استان شده است.
او با اشاره به اینکه میزان بارشها در لرستان ۱۳۵ تا ۱۶۵ پیش بینی شده است، اضافه کرد: تاکنون ۷۰ میلیمتر بارش داشتیم و سطح آب در حال افزایش است.
امیری گفت: پس از اخطار هواشناسی ستاد بحران در مرکز استان، شهرستانها و بخش ها تشکیل و ۴۰۰ اکیپ امدادی به شهرستانهای خطرپذیر از جمله پلدختر اعزام شدند.
او با اشاره به اینکه اطلاع رسانی به خوبی صورت گرفته و اقلام و مواد غذایی در پلدختر انبار شده است، از برپایی مکانهای مناسب اسکان اضطراری در پلدختر خبر داد و گفت: راه دسترسی ۱۵۰ روستا در استان و گاز شهر معمولان قطع شده است.
امیری با اشاره به اینکه تعدادی از منازل مسکونی در دلفان، خرمآباد و چگنی خسارت و زیرساختهای استان آسیب جدی دیدند، ادامه داد: رانش در برخی روستاها رخ داده و تیمهای ارزیاب در حال بررسی میزان خسارتها هستند.
رئیس آب و فاضلاب روستایی پلدختر گفت: آب شرب ۴۹ روستای این شهرستان بر اثر وقوع سیلاب قطع شد.
شهردار چمن سلطان گفت: ۲ منزل مسکونی، قسمتی از دیوارههای رودخانه ساحلی و چندین پل در شهر چمن سلطان تخریب شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان لرستان از فروکش کردن آب رودخانه ها و از بین رفتن احتمال خطر سیل ویرانگر خبر داد.
مدیرکل هواشناسی لرستان از خروج سامانه بارشی طی غروب امروز و افزایش دمای هوا در لرستان خبر داد.
بهرامی گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، تمام مجاری انتقال بنزین شهر معمولان و پلدختر از فرآورده پر شده است.
سال ۹۸ برای لرستان با وقوع حادثهای با خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی آغاز شد؛اکنون در روزهای پایانی سال نیز از تکرار فاجعه هراس دارد و چشم انتظار ۲۴ ساعت آینده است.
فرماندار الیگودرز گفت: راه دسترسی به ۱۲۰ روستا در بخش زز و ماهرو بهعلت بارشهای سیلآسا قطع شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: برق ۳۷روستا و آب ۲۳ روستابر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل در لرستان، قطع شد.
مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: میانگین بارندگی های استان طی ۴۵ ساعت گذشته به ۱۰۴ میلیمتر رسید.
رئیس جمعیت هلال احمر سلسله گفت: امدادگران این جمعیت ۲ تن از سرنشینان خودروی پراید گرفتار شده در سیلاب را نجات دادند.
فرماندار دلفان گفت: وضعیت شهر نورآباد بحرانی است و امکانات ستاد بحران در دلفان برای پیشگیری از خسارات سیل کافی نیست.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بروجرد گفت: ۲ باب منزل مسکونی در این شهرستان بر اثر بارش شدید باران و سیلاب تخریب شد.
فرماندار پلدختر با بیان اینکه بارندگیها در این شهرستان قطع و دبی رودخانه کشکان در معمولان در حال کاهش است گفت: تاکنون آب وارد شهرپلدختر نشده است.
دبیر ستاد بحران شهرستان دورود گفت: آبگرفتگی در روستای سفیدکن در حوزه بخش سیلاخور با توجه به شدت بارشها رخ داده و پل دسترسی این روستا فعلاً مسدود است.
سرپرست بخشداری معمولان با بیان اینکه راه ارتباطی ۲۰ روستای بخش معمولان به سبب بروز سیلاب قطع شده است گفت: پل فلزی روستای چم شهران را سیلاب با خود بُرد.
فرماندار الیگودرز از خسارت سیلاب لرستان به ۲۷ واحد مسکونی این شهرستان خبر داد.
رئیس پلیس راه لرستان گفت: جاده خرمآباد به الشتر در منطقه روستای چشمهسرده به علت احتمال تخریب پل، مسیر یکطرفه شدهاست.
دبیر ستاد بحران شهرستان بروجرد گفت: بهعلت بارندگی شب گذشته مجبور شدیم تعدادی از منازل روستایی را در روستای کاروانه بخش مرکزی تخلیه کنیم.
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: بارش شدید باران در ۲ روز اخیر منجر به زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان خسارت زد که میزان دقیق آن پس از مساعد شدن هوا برآورد خواهد شد.
شهردار پلدختر با بیان اینکه طی روزهلی گذشته ۱۰۰۰واحد مسکونی در ضلع غربی شهر پلدختر تخلیه شده است گفت: در صورت افزایش دبی رودخانه کشکان آب وارد شهر پلدختر خواهد شد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای بروجرد گفت: به دلیل ورود آب به جاده بروجرد – خرم آباد محدوده دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) ترافیک ایجاد و تردد خودروها به کندی انجام میشود.
فرماندار نورآباد گفت: راه ارتباطی ۶۵ تا ۷۰ روستا به علت تخریب پلهای بابابزرگ، میرزاآباد و ده یوسفان قطع شده است.
در پی طغیان رودخانه کشکان پل بابازید در شهرستان پلدختر تخریب شد و همچنین محور پلدختر_اندیمشک نیز مسدود شد.
حمید جمشیدی نماینده ویژه مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان در دورود گفت: تمامی امکانات، تجهیزات، مکان های عمومی و عوامل امدادی در بحران احتمالی سیلاب در این شهرستان بکارگیری شده است.
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از آخرین وضعیت سیل پلدختر
وضعیت رودخانه کشکان درپلدختر
در حال تکمیل
و هنوز هم مراجع ذیربط اجازه حفر چاه به متقاضیان واحدهای تولیدی نمی دهند !!!
همه جا تهدید را تبدیل به فرصت می کنند ، ولی وزارتین نیرو و جهاد کشاورزی فرصت را تبدیل به تهدید می کنند!!!!!