به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،آزاد حکمت با اعلام اینکه با سرمایه گذاری انجام شده زیرساختهای مخابراتی در شهرستان کامیاران توسعه و ارتقاء یافته اند،گفت: این مهم موجب تحقق اهداف مخابراتی در راستای افزایش سطح کمی و کیفی محصولات مخابراتی، جلب رضایت مشتریان و اعتماد سازی مشتریان نسبت به برند مخابرات خواهد شد.
او ضمن تشریح اقدامات و اجرای پروژههای مخابراتی از ابتدای سال جاری تا کنون، توسعه و کابل کشی فیبرنوری به عنوان جدیدترین فناوری مخابراتی، در شهرستان کامیاران را یادآور شد و گفت: در حال حاضر بیش از ۴۱۰ کیلومتر فیبرنوری در این شهرستان با هدف ارائه خدمات بر بستر فیبر نوری، کابلکشی شده است.
حکمت به افزایش پورتهای سرویس ADSL در شهرستان کامیاران اشاره کرد و یادآور شد: هم اکنون تعداد هفت هزار و ۹۰۴ پورت ADSL مخابرات در شهرستان کامیاران ظرفیت سازی شده است که از این آمار تعداد چهار هزار و ۴۲ پورت آن به متقاضیان واگذار شده و بستر واگذاری پورتهای جدید به سایر مشتریان نیز فراهم میباشد.
او با اعلام این مهم که دو هزار و ۴۲ مشترک روستایی از سرویس ADSL مخابرات در شهرستان کامیاران از مزایای این محصول مخابراتی استفاده میکنند خاطر نشان ساخت: در حال حاضر تعداد ۵۶ روستای این شهرستان تحتپ وشش اینترنت پرسرعت هستند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: تعداد ۲۰ مشترک FTTH و تعداد ۱۶ مشترک VDSL در شهرستان کامیاران از سرویسهای مبتنی بر دیتا استفاده میکنند.
او ارائه خدمت به مشتریان (G. کلان) در این شهرستان را تشریح نمود و اظهارداشت: تعداد ۱۱۳ مشتری G. در کامیاران فعال میباشند که از سرویسها ومحصولات مخابرات منطقه کردستان بهره میگیرند.
حکمت در ادامه از توسعه و ارتقاء زیرساختهای حوزه ارتباطات سیار در شهرستان کامیاران خبر داد و افزود: هم اکنون تعداد ۴۲ هزار و ۱۶۴ مشترک دائمی و اعتباری تحت پوشش خدمات وسرویسهای دیتای همراه اول مخابرات هستند.
او با اشاره به توسعه و ارتقاء شبکه تلفن سیار شهرستان کامیاران گفت: در این شهرستان تعداد ۴۷ سایت دارای تکنولوژی ۲ G، تعداد ۱۷ سایت دارای تکنولوژی ۳ G و تعداد ۲۳ سایت دارای تکنولوژی ۴ G وجود دارد.
حکمت با بیان اینکه از تلفن ثابت به عنوان اولین وسایل ارتباطی و مخابراتی در سطح کشور و استان میتوان یاد کرد و افزود: در حوزه تلفن ثابت و ارتقاء کیفی وکمی آن در شهرستان کامیاران طی سال جاری اقدامات چشمگیری صورت گرفته است که تعداد ۳۶ هزار و ۷۱۷ شماره تلفن ثابت منصوبه در این حوزه موید این امر است.
او با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد ۳۰ هزار و ۵۶۳ شماره تلفن ثابت مشغول بکار در این شهرستان وجود دارد، افزود: از این شمارهها تعداد ۱۶ هزار و ۵۵۰ مورد آن شهری، ۱۳ هزار و ۹۸۲ مورد روستایی و تعداد ۳۱ مورد آن SIP PHONE هستند.
حکمت به مطالبات روستاییان از مخابرات و میزان بهره مندی از خدمات و محصولات همسان با مشتریان شهر نشین اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور پاسخگویی به نیازهای ارتباطی و جلب رضایت مشتریان در روستاها و بر اساس موقعیت توپوگرافی و در نظر گرفتن شاخص جمعیتی آنها اقدامات چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است.
او با بیان این مطلب که توسعه و ارتقاء خدمات و زیرساختهای مخابراتی در روستاها، یکی از اهداف و برنامههای اولویت دار شرکت مخابرات ایران و همسو با آن در منطقه کردستان است، افزود: در همین راستا اقدامات مطلوبی برای توسعه زیرساختهای مخابراتی در روستاهای شهرستان کامیاران صورت گرفت که بهره مندی ۱۴۸ روستای دارای سکنه معادل (۹۷.۳ درصد) بیانگر تحقق این مهم است.
او در پایان به استراتژیهای مخابرات منطقه کردستان در راستای توسعه و ارتقاء زیرساختهای مخابرات اشاره کرد و گفت: با هماهنگیهای به عمل آمده با شرکت مخابرات ایران، همکاری و تلاش مجموعه مخابرات در استان و استفاده حداکثری از توان و تخصص همکاران وظرفیتهای موجود، برنامه ریزیهای کارشناسی شدهای برای محقق نمودن این امر تدوین شده است.
انتهای پیام/م