به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، وقتی می گویند امشب میتوانید هر آرزویی دارید بخواهید، بغض گلویمان را میگیرد، در این هیاهوی دنیایی، یادت میاندازند، یکی هست که صدایت را میشنود و در خلوت اشک هایت، پا میگذارد.
امشب میتوان کوله بار دنیا را هر قدر هم که سنگین باشد از شانههایت پائین بکشی و دل را به بیکران آسمان گره بزنی و طبق طبق آرزو و دعای سلامتی همه هموطنانمان را از
بلای کرونا داشته باشیم.
امشب اگر عاشق شوی، پیاده هم میشود تمام مسیر را بیهیچ سخنی از رنج و کم طاقتی طی کنی.
اگر همهی دنیا جمع شوند و بخواهند به تو ضرری برسانند که خدا آن ضرر را برای تو ننوشته است، نمیتوانند این کار رابکنند، پس بیایید امشب برای هموطنانمان در هر کجای این مرز و بوم که باشندآرزوی سلامتی کنیم،تا کرونا از کشورمان، ریشه کن شود.
حجت الاسلام مهدی رسولی استاد دانشگاه و مبلغ دینی در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، با اشاره به شب لیله الرغائب و فضیلت ماه رجب گفت: از نخستین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید و برای سلامتی همهی بندگان خدا، از بلای کرونا دعا کنید.
او تصریح کرد: وقتی همهی مردم متوسل به دعا شوند و عاجزانه از خدا بخواهند که این ویروس را از تمام بندگان خدا در هر کجای این کرهی خاکی که باشند شفا دهد، مطمئنا به حق این شب عزیز، خداوندسریع اجابت میکند.
این مبلغ دینی با اشاره به فضیلت ماه رجب واعمال شب لیله الرغائب گفت: امشب، ما بین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز وارد شده است که هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یک مرتبه حمد و سه مرتبه اِنَّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ میخوانى و، چون فارغ شدى از نمازهفتاد مرتبه میگویید:" اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْأُمِّىِّ وَعَلى آلِه "پس به سجده میروى و هفتاد مرتبه میگویید:"سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ" سپس سر از سجده بر میدارى و هفتاد مرتبه میگویید:" رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ اِنَّکَ اَنْتَ الْعَلِىُّ الأَعْظَمُ سپس باز به سجده مى روى و هفتاد مرتبه میگویید:" سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ پس حاجت خود را میطلبى که انشاءاللَّه بر آورده خواهد شد.
رسولی افزود: پیامبر اکرم (ص) در فضیلت نماز لیلة الرغائب "شب آرزوها"میفرماید: سوگند به آنکه جانم در دست اوست، هیچکس این نماز را به جای نمیآورد مگر آن که گناهانش بخشوده میشود، هر چند گناهانش به انبوهی کفهای دریاها، ریگهای بیابان ها، هم وزن کوهها و به شماره برگهای درختها باشد، در قیامت شفاعت او درباره هفتصد تن از خویشان و بستگان دوزخی اش پذیرفته میشود ودر شب اول قبر نیز پاداش این نماز در زیباترین چهره و اندام تمثل و تجسم مییابد.
میّت میپرسد تو کیستی؟ به خدا سوگند که من صورتی زیباتر از تو ندیدهام و کلامی شیرینتر از کلام تو نشنیدهام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیدهام، پاسخ میدهد: من ثواب آن نمازی هستم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی، امشب به نزد تو آمدهام تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و، چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افکند.
او ادامه داد: آن گاه که قیامت بر پا شود منادی الهی فریاد میزند أین الرجبیون؟ کجایند آنان که ماه رجب را گرامی داشتند و از آن بهرهها بردند از آن انبوه جمعیت، گروهی برخیزند که نور جمالشان محشر را روشن کند.
از جانب الهی ندا آید: بندگانم به عزت و جلالم سوگند، شما را جایگاه و مقام گرامی و عطایای فراوان دهم و شما را در جایی مکان دهم که از زیر آن نهرهاجاری است و شما در آن جاوید خواهید بود زیرا شما داوطلبانه برای من در ماهی که من بزرگش داشتم روزه گرفتید.
انتهای پیام//ف. غ