به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،دکتر ابرازه،قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم در برنامه گفت و گوی خبری سیمای مرکز قم با اشاره به اینکه قرنطینه خانگی راهی موثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است گفت: مردم باید به مدت یک تا دو ماه حتی ایام عید نوروز خود را در منازل قرنطینه کنند.
او با تصریح بر اینکه قرنطینه شهر از نظر فرهنگی کار مناسبی نیست، از ممنوعیت ورود کاروانهای زیارتی به ویژه کاروانهای خارجی به قم از امروز خبر داد.
دکتر ابرازه وضع بیمارستانهای اختصاص یافته به کرونا را در قم مورد توجه قرار داد و گفت: ظرفیت دو بیمارستان کامکار و فرقانی تکمیل شده و بیمارستان امام رضا هم از دو شب قبل در چرخه درمان بیماران کرونایی قرار گرفته است.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی از آماده سازی بیمارستان علی بن ابیطالب هم به همین منظور خبر داد و عنوان کرد: در صورتی که این بیماری در قم به اوج خود برسد، یک بیمارستان صحرایی را آماده سازی خواهیم کرد.
دکتر ابرازه از هماهنگی با سپاه و ارتش هم برای جلوگیری از این بیماری در قم خبر داد و گفت: در صورت نیاز سپاه و ارتش هم بیمارستانهای خود را در قم مستقر خواهند کرد.
او با اشاره به بستری شدن ۴۳۴ نفر مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستانهای قم گفت: تاکنون ۱۸ نفر بر اثر این بیماری در قم جان خود را از دست داده اند که بالای ۵۵ سال سن داشته اند.
دکتر ابرازه عنوان کرد: پس از ابتلای دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیماری کرونا، هم اکنون دو معاون و ده نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به این بیماری مبتلا شده اند.
او افزود: در صورتی که مسائل بهداشتی به درستی در قم رعایت نشود شاید نیاز به تخت ما به دو تا سه هزار هم برسد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش دیگری از سخنان خود از مراحل پایانی تدوین و پروتکل بهداشتی در دانشکده طب سنتی قم خبر داد و گفت: هدف از تدوین این پروتکل که تا شنبه هفته آینده آماده میشود تقویت سیستم ایمنی بدن مردم در مقابله با کرونا است.
انتهای پیام/ش