به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن نصرپور مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی در نشست صمیمی منتخبان خراسان رضوی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با مدیران و اصحاب رسانه استان گفت: رسانهها نقش دو سویه بین مردم و قانونگذاران و اغنای افکار عمومی برای پذیرش قوانین را دارند.
او افزود: رسانه، زبان گویای مردم است و با انعکاس خواستههای مردم بسترهای لازم برای تسریع در طرحهای اجتماعی و فرهنگی را میسر میکند و
نمایندگان مجلس باید از طریق ارتباط بیشتر با رسانهها نسبت به افزایش اعتماد عمومی اقدام کنند.
منتخب مردم سبزوار در مجلس یازدهم نیز در این نشست گفت: مردم باید در نظام احساس مالکیت کنند.
بهروز محبی افزود: نمایندگان باید در معرض
افکار عمومی باشند و همچنین
سواد رسانهای در جامعه باید ارتقا یابد.
وی ادامه داد: مجلس آینده باید مبتنی بر کار کارشناسی باشد، اشتغال و بیکاری از مهمترین موضوعات خراسان رضوی است و این استان با نرخ بیکاری بیش از ١٤ درصد اوضاع نابسامانی دارد و در این بین رسانهها باید در شناسایی موانع
سرمایه گذاری فعال باشند.
منتخب مردم
قوچان در مجلس یازدهم نیز در این نشست گفت: رسانه نقش مهمی در ارتباط قوی بین مردم و نمایندگان دارد.
علی آذری افزود: اقتصاد برای ما نقطه هدف است، اما راهکار هدفمندی برای رسیدن به این نقطه تعریف نکرده ایم.
منتخب مردم
کاشمر نیز اظهار داشت: باید اعتماد مردم به رسانه افزایش یابد، متاسفانه گاهی همه واقعیت منعکس نمیشود و یا خلاف واقعیت منتشر میشود.
حجت الاسلام جواد نیک بین افزود: نگاه مردم به رسانه در جمهوری اسلامی باید این باشد که واقعا حرف و خواسته آنها را منعکس کند.
منتخب مردم کاشمر نیز گفت: معیشت مردم، مبارزه با فساد و مباحث اقتصادی از اولویتهاست.
منتخب مردم
خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: نظارت از وظایف نمایندگان است، اما درست اتفاق نمیافتد.
حجتالاسلام اکبر احمدپور با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در معرفی مناطق دارد افزود: منطقه خواف و رشتخوار منطقه ناشناختهای است، اما ظرفیتهای زیادی دارد.
وی ادامه داد: در منطقه خواف و رشتخوار کمترین توجه طی ٤٠سال گذشته صورت گرفته است.
منتخب مردم
مشهد و کلات در مجلس یازدهم نیز در این نشست گفت: مجلس در فرایند ریل گذاری و طراحیهای راهبردی باید نگاه به داخل داشته باشد.
حجت الاسلام محمدحسین بحرینی افزود: باید باور نگاه کردن به داخل در مجلس وجود داشته باشد که تا کنون این باور وجود نداشته است همچنین باید ابزار مناسب برای کشف اندیشهها و ابتکارات نیز وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: طراحی
پارلمان مجازی مجلس شورای اسلامی باید توسط مجلس به صورت فراگیر اجرایی شود که تحقق آن نقش مهمی در شفاف سازی و مبارزه با فساد دارد.
دیگر منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس یازدهم نیز در این نشست گفت: برای اصلاح کشور نیاز به انقلاب ساز و کاری در حوزههای مختلف نهادی، فرایندی و عملکردی داریم.
امیرحسین قاضی زاده هاشمی افزود: مجلس پیش رو باید برای دولتهای بعدی و گام دوم انقلاب ریل گذاری کند.
منتخب مردم سبزوار نیز در این نشست اظهار داشت: رسانه در وضعیت فعلی نقش بسیار مهمی در بازگرداندن جایگاه مجلس و نمایندگان دارد.
علی اصغر عنابستانی افزود: کمبود قانون نداریم بلکه مشکل انباشت قانون و عدم اجرای قانون را داریم.
منتخب مردم
طرقبه - شاندیز در مجلس یازدهم نیز اظهار داشت: در بخش قانوگذاری نارساییهایی وجود دارد و نظارت بر اجرای قوانین باید به خوبی صورت گیرد.
حسین عباس زاده افزود: با
تفکر انقلابی باید مجلسی در طراز جمهوری اسلامی داشته باشیم.
منتخب مردم
فریمان و سرخس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اصحاب رسانه صاحب قدرت هستند و هیچ قدرتی بالاتر از قدرت رسانه نیست.
منتخب مردم
تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:دیگر فرصت سعی و خطا نداریم و باید مجلس را به مجلس ٨٠ میلیونی تبدیل کرد.
محسن زنگنه افزود: مجلس بدون پشتیبانی نخبگان، کارکرد لازم را ندارد و همه نخبگان باید در جریان تصمیم گیری در مجلس حضور داشته باشند.
رییس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: خراسان رضوی نخستین استانی است که اقدام به راه اندازی قرارگاه رسانهای کرده است.
عباس محمدیان افزود: خراسان رضوی دومین قطب رسانهای کشور است و در
جنگ رسانهای باید سربازان خوبی در دفاع از نظام و انقلاب باشیم.
مدیران رسانههای استان نیز در این نشست به بیان دغدغههای خود پرداختند که در دسترس بودن و پاسخگویی نمایندگان و توجه به وضعیت اقتصادی استان از مهمترین این دغدغهها بود.