آنگلا مرکل، صدر‌اعظم آلمان هم‌اکنون متهم است که بدون اطلاع‌رسانی به اعضای پارلمان آلمان، دستور همکاری اطلاعاتی برلین - واشنگتن را در عملیات ترور شهید سلیمانی صادر کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از همان ابتدای وقوع حادثه تروریستی فرودگاه بغداد که منجر به شهادت سردار سلیمانی و همراهانش شد، کمترین شکی از آگاهی قبلی دستگاه‌های امنیتی سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه از این عملیات وجود نداشت. با این حال، گذشت زمان و انتشار شواهد و مستندات جدید نشان می‌دهد که همراهی برخی دولت‌های اروپایی با کاخ سفید در عملیات ترور سردار سلیمانی، فراتر از یک آگاهی قبلی و ساده بوده است.

نقش مرکل در ترور شهید سلیمانی
آنگلا مرکل، صدر‌اعظم آلمان هم‌اکنون متهم است که بدون اطلاع‌رسانی به اعضای پارلمان آلمان (Bundestag)، دستور همکاری اطلاعاتی برلین - واشنگتن را در عملیات ترور شهید سلیمانی صادر کرده است. هشت نفر از نمایندگان حزب چپ در مجلس فدرال آلمان به علت استفاده آمریکا از پایگاه رامشتاین آلمان برای ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی از آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور و اعضای دولت شکایت کردند.

این نمایندگان اعلام کردند: ما نمی‌توانیم بپذیریم که دولت فدرال آلمان از جنگ پهپاد‌های آمریکا حمایت کند و اجازه آن را دهد. این جنگ با حقوق بین‌الملل تناقض دارد و نقض قوانین بین‌المللی نیز هست. دستورات این حمله پهپادی از یک پایگاه نظامی در خاک آلمان یعنی پایگاه هوایی آمریکایی رامشتاین در جنوب غربی آلمان منتقل شده است. بنا بر اعلام این نمایندگان، دولت آلمان با صدور مجوز استفاده از این پایگاه برای حملات پهپادی در این ترور دست دارد.

پای دیگر مقامات آلمانی هم در میان است!
در شکایت هشت نفر از نمایندگان حزب چپ پارلمان آلمان، علاوه بر آنگلا مرکل، نام هایکو ماس، وزیر امور خارجه، آنه‌گرت کرامپ ــ کارن باوئر وزیر دفاع و هورست سیهوفر، وزیر کشور آلمان نیز مطرح شده است. این موضوع به وضوح نشان می‌دهد که علاوه بر حزب دموکرات مسیحی، حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز در جریان همکاری امنیتی برلین و واشنگتن در ماجرای ترور شهید سلیمانی بوده است.

مروری بر مواضع قبلی ژرمن‌ها
بدون شک مروری بر مواضع مقامات آلمانی در‌خصوص ترور سردار سلیمانی، می‌تواند رمزگشایی فوق‌العاده‌ای از پرونده شکایت اخیر نمایندگان آلمانی از مرکل و اعضای دولت وی صورت دهد. پس از وقوع عملیات تروریستی در بغداد، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی کاملا معنادار، مدعی شد که حزب متبوع وی در دولت ائتلافی (حزب سوسیال دموکرات) در جریان حمله آمریکا به خودروی حامل شهید سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان نبوده است.

این اظهار نظر می‌توانست بیانگر آگاهی دیگر حزب حاکم بر آلمان، یعنی حزب دموکرات مسیحی از عملیات ترور شهید سردار سلیمانی در عراق باشد.

حزب دموکرات مسیحی آلمان از اصلی‌ترین طرفداران سیاست‌های امنیتی ایالات متحده در نظام بین‌الملل محسوب می‌شود و حتی در جریان منازعات داخلی ناتو نیز حمایت کامل خود را از رویکرد سلبی مقامات دولت ترامپ اعلام کرده بود. اما شواهد موجود نشان می‌دهد هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان که به حزب سوسیال دموکرات تعلق دارد، خود نیز در جریان همکاری ژرمن‌ها با کاخ سفید در ترور شهید سلیمانی بوده است.

پایگاه رامشتاین کجاست؟
پایگاه هوایی رامشتاین، پایگاه هوایی نیروی ایالات متحده و نیرو‌های ناتو در خاک آلمان است که برای فرماندهی حمله هوایی به کشور‌های منطقه غرب آسیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پایگاه رامشتاین آلمان قادر است عملیات هوایی ایالات متحده را در ۵۱ کشور مستقل در سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا پشتیبانی کند. به طور کلی آلمان، میزبان بیشترین تعداد پایگاه‌های نظامی آمریکا در جهان است و ۲۷ درصد پایگاه‌های نظامی آمریکا در جهان، در آلمان قرار دارد؛ بنابراین نیرو‌های آمریکایی بیشتر از هر کشور دیگر در آلمان مستقر هستند.

در حال حاضر حدود ۲۰ درصد نیرو‌های نظامی ایالات متحده آمریکا که در خارج از این کشور مستقر هستند، در آلمان بسر می‌برند. همچنین لازم به ذکر است که فرماندهی نظامی ایالات متحده در اشتوتگارت آلمان واقع است. این فرماندهی، ۸۹ کشور را پوشش می‌دهد.

زمان دفاع مرکل محدود است
صدر‌اعظم سرزمین ژرمن‌ها معمولا طی سال‌های گذشته و در قبال سایر افشاگری‌های امنیتی در قبال خود و دولت متبوعش، سیاست سکوت و تکیه بر گذشت زمان را انتخاب کرده است.

به عنوان مثال در پرونده جاسوسی مشترک سازمان سیا و سازمان اطلاعات آلمان (که مرکل نیز در جریان آن بوده است)، مرکل از دستگاه‌های امنیتی و قضایی کشورش خواست تا مانع از تمرکز افکار عمومی روی این ماجرا شوند! حتی در ماجرای شنود تلفن همراه مرکل توسط آژانس امنیت ملی آمریکا، صدر‌اعظم آلمان از ترس افشای ارتباطات گسترده جاسوسی برلین و واشنگتن، خواستار مختومه شدن پرونده شد، اما این‌بار نه گذشت زمان و نه مختومه کردن ظاهری پرونده شکایت نمایندگان پارلمان آلمان از مرکل و دیگر مقامات آلمانی به پایان یافتن ماجرا منجر نمی‌شود.

آنچه مسلم است این‌که صدراعظم آلمان فرصت بسیار محدودی برای دفاع از خود در این پرونده دارد، هر چند شواهد و مستندات همه بر علیه اوست. در صورت اثبات کامل این ماجرا، خونبهایی که مرکل به جرم همکاری در ترور شهید سلیمانی پرداخت می‌کند، بسیار سنگین خواهد بود.

منبع: روزنامه جام جم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
حمید
۱۱:۳۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
یعنی توی آلمان هیچ کس نیست که بگه دیگه یه موضوعو کشش ندن؟