استفاده از کارت بانکی به جای اسکناس یکی از توصیه‌های بهداشتی مهم برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا است، اما کارت بانکی نیز آلوده بوده و باید با آب و الکل ضد عفونی شود.

چطور کارت بانکی خود را ضد عفونی کنیم؟به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  شیوع ویروس کرونا در ایران باعث شده تا استفاده شهروندان از خدمات پرداخت الکترونیک بر بستر تراکنش‌های کارتی و بدون حضور کارت افزایش پیدا کند، در این میان یکی از سوالاتی که برای مشتریان شبکه بانکی ایجاد شده این است که آیا می‌توان کارت بانکی را ضد عفونی کرد یا اینکه با شستشو احتمال ایجاد صدمه به کارت وجود خواهد داشت که در ادامه به نحوه صحیح ضد عفونی کارت بانکی می‌پردازیم.

کارشناسان بهداشت و سلامت تاکید دارند که اسکناس یکی از آلوده‌ترین ابزار‌ها است و شهروندان لازم است تا به منظور رعایت نکات بهداشتی، به منظور جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا از کارت بانکی، پرداخت‌های اینترنتی یا بر بستر QR به عنوان جایگزین پول نقد در عملیات‌های پرداخت روزانه استفاده کنند چرا که این ابزار‌ها آلودگی کمتری دارند و با راهکاری ساده می‌توان آن‌ها را ضدعفونی کرد.


بیشتر بخوانید:مشتریان بانکی چگونه از شیوع ویروس کرونا در امان باشند 


برای ضد عفونی کارت بانکی فقط از الکل استفاده کنید/ شستشو با اسکاچ صدمه به کارت می‌زند!

به منظور ضد عفونی کارت بانکی به عنوان ابزار رایج پرداخت که روزانه چندین مرتبه در دستگاه‌های کارتخوان و خودپرداز‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد باید مقداری محلول ضد عفونی آب و الکل را بر روی کارت به صورت کامل اسپری کرد و سپس با یک دستمال کاغدی سطح کارت خشک شود. با توجه به وجود بخش مغناطیسی (مگنت) در کارت‌های بانکی به هیچ عنوان برای ضد عفونی کارت بانکی از اسکاچ یا سیم ظرفشویی یا دستمال‌های زبر استفاده نکنید چرا که بخش مغناطیسی کارت صدمه می‌بیند و کارت به لاشه بدون کارکرد تبدیل می‌شود؛ توصیه می‌شود تا کارت بانکی را شخصا نگهداری کنید و به هیچ فرد دیگری ارائه ندهید، در غیر اینصورت پس از هر مرتبه دسترسی افراد دیگر بهتر است تا کارت را ضد عفونی کنید.

توصیه مهم به مشتریان و فروشندگان در خصوص استفاده از دستگاه کارتخوان

لازم است تا شهروندان برای خرید با پایانه‌های فروش، کارت بانکی خود را شخصا بر روی دستگاه‌های کارتخوان کشیده، رمز را خودشان وارد کنند و پس از انجام عملیات پرداخت کارت بانکی و دستان خود را ضد عفونی کنند؛ همچنین صاحبان پایانه‌های فروشگاهی باید دستگاه را در نقطه‌ای قرار دهند که مشتری عملیات پرداخت را شخصا انجام دهد و به صورت روزانه چندین مرتبه دستگاه ضد عفونی شود و پیشنهاد می‌شود تا در کنار دستگاه دستمال کاغذی قرار بگیرد تا مشتری دکمه‌های کارتخوان را لمس نکند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۶:۴۶ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
تمام این مطلب دو سه خط بیشتر نبود. ولی اینقد مقدمه و توضیحات چرت و پرت نوشتین واقعا حالمو بهم زدین. خواهشا دست از مقدمه نویسی بردارین و سریع برین سره اصله مطلب. موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
این چه ادبیاتیه که شما دارید؟!! ادب نشانهٔ تکامل روح انسان است دوست گرامی .
Iran (Islamic Republic of)
محمدی
۰۰:۵۶ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
با سلام سوال من این است که اگر اصلا از خانه بیرون نرویم بجز برای خرید نان و موارد ضروری حداکثر هفته ای یکبار و هیچ رفت و امدی نداشته باشیم باز ممکن است سطوح منزل ویروسی شود؟ و اینکه مدام باید دستهایمان را بشوییم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
این نکته بسیار مهمی هست که به مغازه داران و صاحبان کسب و کار گوش زد نشده حداقل توی شهر ما

فروشندگان بهتره ماسک داشته باشند و محل هایی که تماس زیادی با دست مشتریان داره رو مرتب ضد عفونی کنند
آخرین اخبار