به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،طاهره جعفریوفا نایب رئیس هیأت پینگپنگ استان کرمانشاه در خصوص عملکرد این هیأت طی یک سال گذشته در هیأت پینگ پنگ استان کرمانشاه، گفت : در یک سال گذشته برای چهارمین سال متوالی به صورت منظم لیگ برتر تنیس روی میز در دو قسمت آقایان و بانوان با حضور ورزشکاران ملی پوش برگزار شده و این مساله کمک بسیار زیادی به توسعه تنیس روی میز در استان کرمانشاه داشته است.
او گفت : در برگزاری کلاسهای مربیگری درجه یک، دو و سه، داوری در درجات مختلف نیز عملکرد قابل قبولی داشتهایم و همچنین اعزام به کلاسهای داوری و مربیگری بینالمللی و ملی نیز موفق عمل کردیم. همچنین در مسابقات نونهالان کشور، توانستیم پس از سالها تلاش در زمینه استعدادیابی و پرورش استعدادهای خردسال به مقام دوم کشور دست پیدا کنیم.
نایب رئیس هیأت پینگ پنگ استان کرمانشاه گفت: در همین راستا توانستیم زمینه دعوت از چهار نونهالان در بخش نوجوانان استان به اردوی تیم ملی را فراهم کرده و در بخش استعدادیابی در رده سنی خردسالان نیز زمینه حضور هشت ورزشکار در دوره نهایی استعدادیابی در بخش آقایان و بانوان را فراهم کردیم.
او در خصوص اقدامات سختافزاری هیأت تنیس روی میز استان کرمانشاه، افزود: در یک سال گذشته توانستیم سالن خانه تنیس روی میز کرمانشاه را کاملا تجهیز کرده و مسابقات معتبری را در این سالن برگزار کنیم همچنین سالن خانه تنیس روی میز شهرستان اسلامآباد غرب نیز تجهیز شده و در اختیار علاقمندان به این رشته ورزشی قرار گرفته است و هم اکنون این رشته ورزشی در شهرستانهای پاوه، دالاهو (کرند غرب)، روانسر، سرپلذهاب و اسلامآباد غرب فعال است.
نایب رئیس بانوان هیات تنیس روی میز استان با بیان این مطلب که استان کرمانشاه در لیگ مناطق نیز موفق ظاهر شده است، گفت: فدراسیون تنیس روی میز کشور اقدام به منطقه بندی کشور با قرار دادن هر سه استان در یک گروه کرده است و در سال گذشته استان کرمانشاه در کنار استانهای کردستان و ایلام در یک منطقه قرار داشت و با موفقیت در این مسابقات به جمع ۱۱ تیم برتر کشور راه یافت.
جعفریوفا با اشاره به فعالیت باشگاههای فعال در این رشته ورزشی، گفت: توسعه این رشته در بخش باشگاهی نیز یکی از اهداف هیأت استان بوده است و در همین راستا توانستیم جمع باشگاههای فعال تخصصی در سطح استان کرمانشاه به ۶ باشگاه افزایش دهیم و این باشگاهها در زمینه آموزش تنیس در سطح استان به صورت تخصصی موفق عمل کردهاند.
او افزود: استعدادیابی در بین مهدهای کودک سطح استان یکی دیگر از اقدامات منحصر بفرد و زیبای هیأت استان برای شناسایی استعدادهای پنهان این رشته ورزشی بود که به صورت رایگان و با استقبال بسیاری از مهدهای کودک انجام شد و توانست استعدادهای جدید را به این رشته ورزشی اضافه کند.
نایب رئیس هیات تنیس روی میز استان کرمانشاه گفت: یکی از برنامههای که از ابتدایی سال به دنبال اجرای آن بودیم، راهاندازی سالن تنیس روی میز در ورزشگاه ۱۵ خرداد بود، اما با توجه به سایر اقدامات سختافزاری در سطح استان و همچنین مشکلات موجود در این سالن موفق نشدیم این مهم را در سال ۹۸ به انجام برسانیم.
جعفری وفا در خصوص مهمترین برنامههای سال آتی هیأت، گفت: پس از سالها استعدادیابی و آموزش در رده سنی نونهالان، قصد داریم در سال آینده در رده سنی بعد از نونهالان و یا «هبس» شرکت کنیم و زمنیه معرفی ورزشکاران خود را در این رده سنی نیز فراهم کنیم.
نایب رئیس هیأت تنیس آقایان با اشاره به اقدامات همگانی این هیأت، گفت: این هیأت در بعد همگانی مسابقات بسیاری خوبی را در دو مرحله با عناوین «روز جهانی تنیس روی میز» و «فجر تا نوروز» در سطح پارکهای استان با حضور بیش از ۲۰۰ ورزشکار برگزار کرده است.
بهرام کنجوری گفت: فشار ناشی از مشکلات اقتصادی از دسته مشکلاتی است که علاوه بر کل مردم کرمانشاه دامنگیر رشته تنیس روی میز در سطح استان کرمانشاه شد، چرا که بسیاری از ورزشکاران ما از توان تامین هزینههای مربوط به خرید تجهیزات و یا اعزام به مسابقات کشوری ناتوان بودند.
او یکی از اقدامات بسیار ارزنده این هیأت پس از زلزله در استان را برگزاری کلاسهای آموزشی رایگان توصیف کرد و گفت: در سال گذشته با همکاری فدراسیون دوره مربیگیری تنیس روی میز با شرکت ۴۰ نفر از بانوان و آقایان در شهرستانهای زلزلهزده به صورت رایگان برگزار شد و همچنین دوره داوری درجه سه فدراسیون تنیس روی میز نیز با شرکت ۳۰ نفر از بانوان و آقایان در شهرستانهای زلزلهزده به صورت رایگان برگزار شد .
انتهای پیام/د