به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت اظهار کرد: با توجه به بروز و شیوع ویروس کرونا در کشور، در مدت یکماه ۶۰ هزار دست لباس ایزوله کادر پزشکی بیمارستانی را برای پرستاران و پزشکانی که در خط مقدم مقابله با این بیماری قرار دارند تولید میکنیم.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: این لباسهای لمینیت شده مخصوص پرستاران و پزشکان به صورت روزانه در تعداد ۲ تا ۴ هزار دست تولید و در اختیار وزارت بهداشت قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد: لباسهای مذکور با تکنولوژی روز به کار رفته، مانع نفوذ ویروس و ابتلای پرستاران و پزشکان به کرونا میشوند.
مدنی با اشاره به توجه ویژه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به مقوله سلامت و بهداشت عمومی تصریح کرد: بنیاد برکت نیز در راستای سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد، علاوه بر فعالیتهای مستمر عمرانی و زیربنایی در حوزه سلامت از جمله ساخت و تکمیل بیمارستان، خانه سلامت، مراکز درمانی و خانه بهداشت تمام توان و امکانات خود را برای مقابله با ویروس کرونا و کمک به مبتلایان به کار گرفته و بسیج کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: در همین راستا، بنیاد با تأمین و پرداخت سرمایه در گردش شرکت الداد مهر کردستان به عنوان یکی از شرکای اقتصادی خود، تولید ۶۰ هزار دست لباس ایزوله کادر پزشکی بیمارستانی را به مدت یکماه در دستور کار خود قرار داده است.
وی توضیح داد: این شرکت که در شهر سنندج واقع شده، در زمینه تولید لباسهای بیمارستانی مخصوص اتاق عمل و ایزولاسیون پزشکی فعالیت دارد و در حال حاضر در دو شیفت کاری در حال تولید لباس مخصوص پرستاران و پزشکان در معرض ویروس کرونا است.
مدنی گفت: شرکت مشارکتی بنیاد برکت پس از عید نوروز نیز اقدام به تولید ماسک ضدویروس با روکش نانو خواهد کرد.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد از سال ۱۳۹۳ اقدام به سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی با این شرکت کرده که باعث اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر شده است.
وی با تأکید بر اینکه مدل اشتغالزایی بنگاهمحور یکی از روشهای بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است، گفت: در این مدل، محرومیتزدایی و ایجاد فرصتهای کسب و کار از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاههای اقتصادی دنبال میشود.
مدنی در پایان یادآور شد: بنیاد برکت در راستای سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مبنی بر پرهیز از تصدیگری، پس از به ثبات رسیدن و سودهی بنگاههای اقتصادی مشارکتی، از آنها خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار میکند.
وی افزود: بر این اساس، بنیاد تا به امروز از مجموع ۳۵۰ شرکتی که با آنها مشارکت داشته، از ۲۵۰ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
انتهای پیام/