به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، سرهنگ بیژن خدایی فرمانده انتظامی شهرستان قزوین گفت: در پی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و کنترل محورهای مواصلاتی، ماموران یگان امداد این شهرستان حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به ۲ دستگاه خودروی پراید و پیکان وانت که بصورت نامتعارف پارک شده بودند مشکوک شدند.
سرهنگ خدایی ادامه داد: ماموران پس از استعلام پلاک این خودروها متوجه شدند که دارای سابقه سرقت هستند که بلافاصله آنها را به پارکینگ منتقل کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ضمن توصیه به شهروندان برای خودداری از پارک خودرو در محیطهای خلوت و فاقد روشنایی گفت: تلاش برای شناسایی سارق یا سارقان این خودروها ادامه دارد.
سرهنگ امید همتی مجد معاون وظیفه عمومی استان قزوین گفت: با توجه به اتمام طرح تعویض کارت پایان خدمت و معافیت به هوشمند تا پایان امسال، در صورت عدم مراجعه متقاضیان، از ابتدای سال آینده کارت پایان خدمت و معافیت المثنی صادر میشود.
سرهنگ همتی افزود: همه کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت از اعتبار ساقط شده و دارندگان این کارتها فقط تا پایان امسال مهلت دارند برای تعویض کارت قدیمی خود به هوشمند اقدام کنند.
او اضافه کرد: متقاضیان میتوانند برای تعویض کارت معافیت و پایان خدمت به هوشمند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+۱۰ اقدام کنند که در صورت وجود سابقه اطلاعات در سامانه وظیفه عمومی حداکثر ظرف مدت ۲۰ روز کارت هوشمند صادر میشود.
فرمانده انتظامی استان قزوین پیشگیری اجتماعی را کارآمدترین روش برای مقابله با جرایم و آسیبهای اجتماعی در جامعه عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت فرهنگی همواره در جایی که کلیه راهکارها به بن بست برسد خواهد توانست چاره بسیاری از آسیبها در جامعه باشد.
سردار مهدی حاجیان با اشاره به اینکه اهرم اصلی در ارتقای امنیت و احساس امنیت در جامعه مشارکت همگانی است، افزود: برنامه ریزی دقیقی در ناجا برای توانمند سازی، آگاه سازی آحاد مختلف جامعه با هدف ترویج فرهنگ خود کنترلی در اولویت بندی جرایم و آسیبها وجود دارد.
او با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری کلاسهای آموزش همگانی گستری چتر پیشگیری اجتماعی در جوامع هدف است، اضافه کرد از ابتدای امسال تا کنون مربیان آموزش همگانی پلیس قزوین در این زمینه ۷۵۶ کلاس آموزش همگانی در جوامع هدف مدارس، مساجد، اصناف، دانشگاهها و ادارات برگزار کرده و در این کلاسها بیش از ۳۵ هزار و ۹۶۷ نفر از گروههای هدف از مطالب راهبردی و کاربردی پلیس بهرهمند شده اند.
فرمانده انتظامی استان افزود: در کلاسهای آموزش همگانی مطالبی مد نظر قرار داده میشود که بیشترین نیازمندی ارائه به جوامع هدف در آن احساس شده است که از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسات به اقتضاء شرایط مخاطبان و نیازمندیهای جامعه میتوان به موضوعاتی همچون پیشگیری از سرقت، اعتیاد و مواد مخدر، تهاجم فرهنگی، آسیب شناسی فضای مجازی و ماهواره تهدیدات آن و دیگر آسیبهای اجتماعی از این قبیل اشاره کرد.
او گفت: نتیجه برگزاری این گونه کلاسهای آموزش همگانی افزایش ضریب دانش و آگاهی عمومی در برخورد با معضلات و آسیبهای اجتماعی و تهدیدات پیش روی خانوادهها به ویژه قشر جوان و نوجوان همچنین توانمندسازی ساختار جامعه در مسیر تحقق پیشگیری اجتماعی از جرایم وآسیبهای اجتماعی خواهد بود.
انتهای پیام/ک