مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۶۰ مرکز نیکوکاری در استان فعال هستند که بیش از ۶۰ مورد آنها در مشهد قرار دارند.

وجود بیش از ۲۰۰ مرکز نیکوکاری در خراسان رضویبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، حبیب‌الله آسوده مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در نشست آنلاین خبری امروز گفت: مراکز نیکوکاری در سطح استان خودجوش و مردمی راه اندازی شده است و فقط کمیته امداد بر فعالیت های آنها نظارت و راهبری می کند، اکنون بیش از ۲۶۰ مرکز نیکوکاری در استان فعال هستند که بیش از ۶۰ مورد آنها در مشهد قرار دارند.
 
او با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در چهارمین دهه تاسیس، ادامه داد: هفته احسان نیکوکاری از ۱۰ اسفندماه همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی باشعار " عید را به خانه هایشان ببریم" کلید خوردکه باتوجه به شیوع ویروس کرونا پایگاه‌های معابر عمومی، مدارس و مصلی‌های نماز جمعه حذف شد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: استفاده از شیوه‌های نوین و الکترونیکی را یکی از اقدامات بسیار اساسی در تسریع روند کمک رسانی به محرومان خواند و ادامه داد: به این منظور با شیوه‌های غیرحضوری، از بستر‌های الکترونیکی برای جذب مشارکت‌های نیکوکاران استفاده می‌شود تا با همراهی خیران و استفاده از این روش‌ها سال خوبی رابرای هم استانی‌های نیازمند رقم بزنیم.

آسوده با بیان اینکه اولویت جمع آوری کمک‌ها برای جشن نیکوکاری و تهیه سبد غذایی و بهداشتی خانواده ها، نقدی است، افزود: نیکوکاران می‌توانند به منظور مشارکت در جشن نیکوکاری عدد ۲ را به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۵۱ و یا با شماره گیری کد ussd  عدد # ۰۵۱ * ۱ * ۸۸۷۷ *  ونیز  واریز وجوه نقدی به شماره حساب  ۰۱۱۰۷۶۹۷۴۹۰۰۱ و یا شماره کارت مجازی ۱۲۴۰-۰۰۰۰-۹۹۷۹-۶۰۳۷ با شناسه واریز  ۸۸۰۴۰۳۷۳۸ نزد بانک ملی ایران به نام کمیته امداد اقدام کنند.
 
او تصریح کرد: برنامه ریزی شده تا پس از برگزاری جشن نیکوکاری، به خانواده‌های مستمری بگیر این نهاد بسته‌های حمایتی با مشارکت نیکوکاران اهدا شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه  پویش «من هم یک حامی ام» راه اندازی شده است، گفت: نیکوکاران می‌توانند با مبلغ ۱۰ هزار تومان در قالب این پویش از کودکان یتیم و محسنین حمایت کنند که به این منظور می‌توانند عدد یک را به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۵۱ ارسال نمایند.

آسوده افزود: باتوجه به حمایت از ۶۰۰۰ بیمار تحت حمایت این نهاد ضروری است تا نیکوکاران با مشارکت خود، کمیته امداد استان را همچون سنوات قبل در تهیه سبد و اقلام بهداشتی همراهی کنند.

او با بیان اینکه اجرای طرح «۲۰-۲۰» از ۲۰ اسفند آغاز و در ۲۰ فروردین به پایان می‌رسد، ادامه داد: امسال در قالب این طرح به صورت ویژه علاوه بر اجرای نذر قربانی و صدقه برای سلامتی هموطنان،  در حوزه اکرام ایتام و کمک‌های خیرخواهانه و تهیه سبد معیشتی نیازمندان اقدام می‌شود.
 
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه رسالت کمیته امداد توانمند کردن خانواده های نیازمندی است که بنا به شرایط اقتصادی از خدمات این نهاد استفاده می کنند، گفت: با همراهی عموم مردم و دستگاه های مختلف دولتی و خصوصی می توان برای رفع مشکلات این خانواده ها قدم های مثمرثمری را برداشت و آنها را به توانمندی رساند.
 
آسوده  با اشاره به اینکه ۲,۵ برابر اعتبارات اشتغال در مقایسه با سال قبل افزایش داشته است، افزود: تاکنون ۷۰ درصد از این اعتبارات جذب و به اشتغال زایی مددجویان کمک کرده است.

او کمیته امداد را در مثلث اقتصادی استاندار محترم خراسان رضوی، معین اقتصادی خلیل آباد اعلام کرد و تصریح کرد: پروژه وسیعی در این شهرستان اجرا شده که به توانمندسازی مناطق شهری و روستایی شهرستان کمک می کند و همچنین برای اشتغال زایی مددجویان کمیته امداد خلیل اباد ۱۱ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اعلام اینکه شناسایی ۱۰۰خانه برای مددجویان مستعد و علاقه مند برای راه اندازی خانه قرآن انجام شده است، گفت: با ایجاد این خانه های قرآنی قصد داریم تا آموزش های قرآنی را بدون هدر رفتن وقت و هزینه به درون خانواده و محلات زندگی آنها ببریم تا باحضور کودکان و بزرگسالان خانواده های قرآنی شکل بگیرند.
 
آسوده افزود: با استفاده از ظرفیت موسسات قرآنی این خانه ها همچون یک موسسه قرآنی فرایند قرآنی را شامل تجوید، روان خوانی، روخوانی و مفاهیم آموزش میدهد که با شیوع ویروس کرونا، به صورت موقت فعالیت این مراکز تعطیل است.

 او با بیان اینکه اکنون ۲۰۰ هزار خانوار از خدمات این نهاد بهره مند هستند، ادامه داد: ۱۷۰ هزار خانوار مستمر بگیر و ۳۰ هزار خانوار یک یا چند خدمتی هستند که در سال ۹۷ میزان مددجویان مستمربگیر ۱۴۰ هزار خانوار بوده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: هرچند کمک هزینه اهدایی ازدواج این نهاد ناچیز است اما هدیه ای از سوی نیکوکاران و نظام به نوعروسان است که امیدواریم تا پایان سال همه نوعروسان تحت حمایت راهی خانه بخت شوند.

آسوده با بیان اینکه برخی از فعالیت‌های این نهاد پارسال شامل ساخت ۲ هزار واحد مسکونی برای مددجویان شهری و روستایی، ایجاد ۹۵۰۰ فرصت شغلی و تشرف بیش از ۱۰۰ هزار زایر مددجو از سراسر کشور به مشهد بوده است، افزود: سال ۹۸ تاکنون ۲۱۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان ساخته  واهدا شده و یا در حال ساخت است.

او تصریح کرد: مردم خیر و نوعدوست به جامعه سالمند تحت حمایت و قشر کثیری از بیماران صعب العلاج که در بستر بیماری افتاده اند، توجه کنند و با توجه به شیوع ویروس کرونا بسته‌های بهداشتی و کمک‌های نقدی نیکوکاران می‌تواند آرامش و سلامت این خانواده‌ها را تامین و به سلامت خانواده‌ها  و بهداشت جامعه کمک شایانی داشته باشد.
 
انتهای پیام//ز.ق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.