به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانیها و دورهمیها به صرف ناهار و شام برگزار نمیشود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمیهای دوستانه است. در این بسته خبری خوراکیهای پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.
دستور تهیه نان پیراشکی خانگی
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که تمایل زیادی به درست کردن انواع نان ها در منزل دارند و حتی فست فود و غذاهایی که داخل رستوران ها طبخ می شوند را در خانه آماده می کنند ، به همین منظور دستور تهیه یک نوع نان مخصوص پیراشکی را برای شما تهیه کرده ایم که در ادامه می خوانیم:
مواد لازم:
وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
آرد - ۳ تا ۴ پیمانه
آب ولرم - به میزان لازم
شکر - ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر- یک قاشق غذاخوری
روغن مایع – یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کرم میانی:
آرد – یک چهارم پیمانه
شکر - یک پیمانه
آب - یک پیمانه
برای درست کردن این پیراشکی، ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق شکر وکمی آب ولرم مخلوط میکنیم و کنارمی گذاریم تا فعال شود. بقیه آب، شکر، روغن و وانیل را مخلوط میکنیم. سپس مایه خمیر فعال شده را میافزاییم و هم میزنیم. حالا آرد را میریزیم و هم میزنیم. مقدار آرد تقریبی است، چون بسته به رطوبت و جنس آرد، ممکن است زودتر یا دیرتر به خمیر مد نظر برسیم، اول خمیر را با قاشق هم بزنید تا جایی که دیگر نتوانید سپس با دست هم بزنید. به اندازهای آرد اضافه کنید که خمیری نرم به دست آید که چسبنده نباشد. بعد دستمالی روی خمیر بیندازید ودر جای گرمی مثل کابینت یا فر خاموش قرار دهید تا حدود یک و نیم تا ۲ ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر، روی سطح میز یا سینی بزرگ آرد میپاشیم، خمیر را با وردنه به قطر ۲ سانتی متر باز میکنیم و با قالب گرد به اندازه دلخواه مان (اگر قالب نداشتید با ظروف گرد مثل استکان، لیوان و ...) برش میزنیم و خمیرها را کف سینی میگذاریم و ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم. قبل از این که آن را در فر بگذاریم، روی خمیرها را مخلوط زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شکر میزنیم و کنجد میپاشیم ودر فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم. میتوانید پیراشکی را سرخ هم بکنید.
طرز تهیه کرم:
آرد، شکر و آب را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط هم میزنیم، (مدام هم بزنید تا کرم یک دست و لطیف شود) آن قدر روی حرارت باشد تا غلیظ و غلظتش از فرنی بیشتر شود، بعد کرم آماده شده را داخل پیراشکی قرار میدهیم.
طرز تهیه بهترین سالاد پاستای ایتالیایی
سالاد پاستای ایتالیایی را که با پاستای روتینی، گوجه، کالباس، زیتون و چندین چند ماده دیگر که جزو عناصر آشپزی ایتالیایی هستند، شاید بتوان بهترین سالاد پاستای ایتالیایی دانست که علاوه بر داشتن موادی خوشمزه و در عین حال ساده با وجود یک سس کلاسیک، عالی میشود.
سالاد پاستا یکی از سالادهای پرطرفدار و در عین حال خوشمزه است که بیشتر به عنوان یک وعده غذایی استفاده میشود، اما گاهی هم پیش غذا یا بغل بشقابی سایر غذاهاست. ترکیب سالاد کاملا انتخابی است و هر کس بنابر نوع موادی که در خانه دارد، سالاد را درست میکند. سالاد پاستا اغلب به عنوان یک غذای بهاری یا تابستانی شناخته میشود، اما در تمام طول سال میتوان آن را درست کرد.
سالاد پاستا را به دو منظور میتوان درست کرد:
برای رفتن به پیک نیک، برای یک غذای مختصر، مهمانیهای دورهمی عصرانه و یا وقتی که قرار است هر کسی چیزی برای غذا بیاورد.
وقتی که مقداری گوشت پخته، پنیر و سبزیجات در یخچال باقی مانده و بخواهید با آنها غذا درست کنید، بهترین روش استفاده از آنها، سالاد پاستا است.
این سالاد پاستای ایتالیایی برای هر دو منظور خوب است. برای همین من درست کردن آن را توصیه میکنم. این سالاد جزو بهترین نمونه و از نوع ایتالیایی است، اما شما میتوانید ترکیب دلخواه خودتان را داشته باشید بنابراین اصراری به استفاده از این مواد اولیه نیست. در اینجا از کالباس پرادویه، پنیرهای خوشمزه، گوجه یا سبزیجات تازه بدون نیاز به پختن مثل اغلب سبزیجات برگی مثلا حتی جعفری هم خوب است. زیتون و پیاز و فلفل هم جزو مواد هستند.
همچنین به مقداری پاستا نیاز داریم که بافت و شکل محکمی داشته باشد و همه سس را جذب کند. شما میتوانید از پاستا پنه، پاستا روتینی، پروانهای و حتی پاستای زانویی استفاد کنید. پاستا روتینی بافت نیمه سفتی دارد و خیلی خوب سس را جذب میکند. برای سس هم از سس ایتالیایی استفاده میشود. برای ترکیب مواد از مخلوط کن یا غذاساز استفاده میشود که تقریبا ۶۰ ثانیه زمان برای آماده شدن میگیرد.
شاید در اینجا بدترین چیز برای افزودن کالباس باشد، توصیه میکنیم که از کالباس مرغوب استفاده کنید؛ البته من سعی میکنم روزهای بعد انواع کالباس خانگی را به شما یاد بدهم. پس تا آن روز فعلا مقداری کالباس خوب خریداری کنید به اضافه سایر مواد و یک بسته پاستا را پخته و این مواد را با سالاد ترکیب کنید و یک سالاد عالی را برای یک وعده خانوادهتان درست کنید.
مواد سالاد پاستا
پاستای خشک: ۱/۲ کیلوگرم
گوجه گیلاسی: ۳ پیمانه، دو نیم شده
پنیر موزارلای توپی: ۲۲۵ گرم، دو نیم شده
کالباس: ۴۵۰ گرم، نگینی شده
زیتون کالاماتا (زیتون سیاه): ۳/۴ پیمانه، حلقه شده
فلفل قرمز: ۳/۴ پیمانه (اختیاری)
پیاز قرمز: ۱/۲ پیمانه
جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
سس ایتالیایی سالاد پاستا
روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ پیمانه
سرکه سفید: ۱/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
نمک دریای درشت: ۲ قاشق غذاخوری (به نکات مهم مراجعه کنید)
سیر: ۲ حبه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
ریحان و اورگانوی خشک: ۲ قلشق چایخوری از هر کدام
فلفل سیاه: مقداری برای مزه
سبزیهای تازه: مقداری جعفری، ریحان یا سیرکوهی
طرز تهیه
۱. پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی داخل آب همراه با مقداری نمک بپزید. بگذارید کمی خنک شود و روی آن کمی روغن زیتون بریزید تا از چسبیدن آنها به هم جلوگیری شود.
۲. مواد سالاد را در مخلوط کن، با هم میکس کنید یا داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را خوب تکان دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۳. همه مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید. من ترجیح میدهم که حدود ۳/۴ سس را استفاده کنم و بقیه را نگه دارم تا به بقیه سالادم اضافه کنم.
۴. آن را به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهدای کنید. مزه سالاد یک روز پس از درست کردن بهتر هم خواهد شد.
نکات مهم
مقدار نمک در بخش مواد لازم ۲ قاشق غذاخوری ذکر شده و شاید برای شما باعث تعجب شده باشد، اما این مقدار برای نمک دریای درشت است. اگر از نمک ریز آشپزخانه استفاده میکنید با ۲ قاشق چایخوری شروع کنید و بعدا برای مزه دادن، بیشتر اضافه کنید.
سس سالاد خودش خیلی نمکی خواهد بود که این مقدار نمک برای سالاد طبیعی است. اما در این دستورالعمل چیزی که ما میخواهیم این است که سس سالاد به آن طعمدهی کند، چون پاستا بی مزه است و سبزیجات هم که بدون نمک و فلفل هستند و وقتی همه چیز با هم ترکیب شود، مزه خواهد گرفت.
شما میتوانید این سالاد را بصورت انتخابی و طبق سلیقه خودتان درست کنید. سعی کنید سبزیجات بلانج شده مثل لوبیای سبز، اسفناج تازه، فلفل دلمه قرمز یا زرد، نخود پخته و یا سایر چیزهایی که فکر میکنید، خوب است استفاده کنید. این سبزیجات برای یک نمونه پر سبزی خوب است. در مورد نوع پنیر هم میتوانید پنیر فتا یا پارمزان را جایگزین کنید. نوع پاستا هم میتواند تغییر کند؛ پنه، فوسیلی و حتی تورتلینی خوب هستد. البته انواعی که میتوانید استفاده کنید خیلی زیاد هستند. من عاشق این سالاد هستم، چون خیلی انعطاف پذیر است.
چیز برگر
مواد لازم:
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد متوسط
روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر تخم گشنیز
پنیر ورقهای گودا یا چدار به مقدار لازم
نان همبرگر کوچک به تعداد مورد نیاز
برگ کاهو به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقهای شده به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم
طرز تهیه چیزبرگر:
۱. برای شروع گوشت رو درون یک کاسه مناسب میریزیم. در تهیه همبرگر معمولاً از گوشت گوساله استفاده میشه به این دلیل که چربی کمتری داره و زمان پخت کمتر آب میشه. ولی من برای لذیذ شدن از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند استفاده کردم. بنایراین شما با توجه به ذائقتون میتونین از گوشت مورد نظراستفاده کنین. پیاز رو رنده میکنیم و آب اضافی اون رو میگیریم و به گوشت اضافه میکنیم.
۲. حالا دو قاشق روغنی رو که داشتیم رو اضافه میکنیم. اضافه کردن روغن بافت گوشت رو لطیفتر میکنه و نمیذاره تا گوشت موقع سرخ شدن خشک بشه. مخصوصاض اگر از گوشت گوساله استفاده بشه.
۳. بعد نمک و ادویهها رو اضافه میکنیم. میزان و نوع ادویهها رو با توجه به ذائقه خودتون اضافه کنین. حتی میزان تند بودن رو.
۴. حالا همه مواد رو با دست کاملاً ورز بدید تا مزه همه مواد به خورد هم بره. هرچی بیشتر گوشت رو ورز بدین میزان چسبندگیش به دست کمنر خواهد شد. وقتی مواد رو خوب با هم مخلوط کردیم روی ظرف رو با یک محافظ غذا میپوشونیم و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم تا گوشت مزه دار بشه.
۵. بعد از زمان داده شده، مقداری روغن رو در تابه میریزیم و بعد از اینکه حرارت روغن بالا رفت، به اندازه یک پرتقال از مواد جدا میکنیم و با دست اون رو به شکل یک دایره فرم میدیم. اگر احساس کردین گوشت هنوز چسبناکه، دستتوت رو با مقداری آب ولرم مرطوب کنین و بعد به اون شکل بدین.
۶. شعله رو ملایم میکنیم تا همبرگرها سریع سرخ نشن و کاملاً مغز پخت بشن. وقتی یک طرف همبرگر سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه هم به همین ترتیب سرخ بشه. موقع سرخ کردن ممکنه به دلیل وجود چربی، مقداری از این چربی آب بشه و گوشت آب بندازه، این مقدار آب هنگام فرآیند پخت و سرخ شدن مجدداً جذب خواهد شد. ۷-۸ دقیقه قبل از اینکه پخت همبرگر به اتمام برسه، پنیرهای ورقهای رو روی همبرگرها قرار میدیم تا پنیرها روی گوشت آب بشن.
۷. وقتی پنیرها حالت چسبندگی به گوشت رو پیدا کردند، چیزبرگرهامون آماده هستند. حالا برای سرو کردن نانها رو به دو نیم تقسیم کرده و با مقداری سس کچاپ اونها رو آغشته میکنیم و بعد یک لایه کاهو و خیار شورمیگذاریم و سپس روی اون میچینیم. بعد چیزبرگر رو قرار میدیم و لایه آخر رو گوجه فرنگی قرار میدیم. تکه دوم نان رو روی لایهها قرار میدیم و با یک خلال مخصوص همبرگر اونها رو به هم فیکس و سرو میکنیم.
چیکن برگر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۶ عدد
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
آرد سوخاری: ۱ و نیم پیمانه
آرد ساده (همه منظوره): ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن، برای سرخ کردن
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
سس گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
شکر: نیم قاشق چایخوری
نمک: نیم قاشق چایخوری
سس تند: ۱ پیمانه
کره: نصف پیمانه
نان ساندویچ کوچک: ۱۲ عدد
پنیر موزارلا رنده شده: ۲ پیمانه
تره ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیکن برگر:
۱. پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
۲. هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته میکنیم. سپس آن را سرخ میکنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود.
۳. پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ میکنیم. سیر اضافه کرده و سرخ میکنیم تا بوی آن در بیاید.
۴. سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نمک و شکر را میریزیم. روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
۵. سس تند و کره را اضافه کرده و هم میزنیم. سپس از روی حرارت بر میداریم.
۶. نانها را تُست میکنیم و روی یک سینی پخت قرار میدهیم.
۷. تکههای مرغ را روی آن قرار میدهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها میریزیم.
۸. پنیر موزارلا را رو آنها میریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر میگذاریم تا زمانی که پنیرها ذوب شوند.
۹. تره میریزیم و نان ساندویچ روی آنها میگذاریم. غذای شما آماده سرو هست.
رویال برگر
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه)
تخم مرغ: ۱عدد
پیاز: ۴عدد
سیر: ۲حبه
آرد سوخاری: به میزان لازم
پودر سیر: ۲قاشق مربا خوری
پودر موسیر: ۱قاشق مربا خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نان همبرگر: به میزان لازم
پنیر چدار: به میزان لازم
قارچ: ۲لیوان (خرد شده)
ژامبون مرغ: به میزان لازم
طرز تهیه رویال برگر:
۱. جهت تهیه ساندویچ رویال برگر ابتدا سیر و ۱عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.
۲. بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید. آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید.
۳. اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از طبخ خشک نشود.
۴. گوشت آماده شده را به قسمتهای دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید، دایرههای آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
۵. پیازهای باقی مانده را به صورت حلقههای نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
۶. مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید.
۷. روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو، گوجه، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.
منابع: ایران کوک، عصر ایران، دونفره, خراسان, برترین ها
انتهای پیام/