محمد ارغوان، رئیس اتحادیه قنادان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: کارگاههای زیرزمینی و غیرمجاز شیرینی پزی در ایام نزدیک به عید فعالیت میکنند و هیچ نظارتی هم برای سلامت محصولاتشان وجود ندارد.
او با اشاره به اینکه نحوه پخت و استفاده از مواد اولیه مرغوب برای تولید شیرینی بسیار مهم است، افزود: متاسفانه واحدهای تولیدی غیرمجاز هیچ توجهی به سلامت مردم نداشته و تنها به فکر منافع خود هستند.
رئیس اتحادیه قنادان همدان از مردم خواست شیرینی و آجیلهای مورد نیاز خود را فقط از مکانهای معتبر خریداری کنند و هر گونه تخلف بهداشتی و گران فروشی را به اتحادیه اطلاع دهند.
ارغوان گفت: از بهمن امسال ۴۵ واحد متخلف شناسایی شده است که برخی از آنان پلمپ خواهد شد.
انتهای پیام/ب