نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و مراکز بسته بندی افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مهدی ظفری پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : به دنبال شیوع ویروس کرونا علاوه بر نظارت، آموزش به بهره برداران و عرضه کنندگان فرآورده‌های خام دامی و بازدید از مراکز عرضه به طور جدی در دستور کار قرار دارد تا از انتشار این بیماری پیشگیری شود.

او گفت : نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و مراکز بسته بندی و تولید افزایش یافته به گونه‌ای که در گذشته یک بار در هفته از این مراکز بازدید می‌شد، اما اینک به ۲ بار بازدید هفتگی افزایش یافته است تا در اسرع وقت با موارد احتمالی برخورد شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: فاز دامی ویروس کرونا چندان ثابت شده نیست با این حال به تشدید نظارت‌ها پرداختیم.

این مسئول گفت: به دلیل تقارن روز‌های پایانی سال با شیوع بیماری کرونا به صورت غیر رسمی طرح نظارتی ویژه نوروز را زودتر از موعد آغاز کردیم، اما به طور رسمی این طرح از بیست و پنجم اسفند ماه آغاز و تا پانزدهم فروردین ادامه خواهد داشت.

ظفری پور گفت: با افزایش نظارت‌ها و آموزش به مردم اعتماد عمومی افزایش خواهد یافت، هرچند بهترین راه کنترل بیماری کرونا رعایت بهداشت فردی است و این امر به ویژه در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید رعایت شود.

او افزود: مردم در صورت برقراری ارتباط با حیوان بلافاصله دست‌های خود را بشویند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۱۶ اکیپ در سطح استان بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌ها نظارت می‌کنند و در طرح نوروزی نیز علاوه بر تشکیل گشت‌های مشترک با مرکز بهداشت و میراث فرهنگی، حدود هفت یا هشت اکیپ دیگر هم افزوده خواهد شد.

این مسئول گفت: گشت‌های بازرسی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی نظیر قصابی‌ها، رستوران‌ها، مراکز فروش مرغ و ماهی، هتل‌ها و مراکز فروش آلایش‌های خوراکی و همچنین بر مراکز بسته بندی و تولید نظیر کشتارگاه‌های دام و طیور و مراکز بسته بندی نظارت می‌کنند.

ظفری پور گفت: در سطح استان دو هزار و ۱۸۴ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، پنج کشتارگاه طیور، ۱۴ کشتارگاه دام و سه کارگاه بسته بندی وجود دارد.

او افزود: از ابتدای سال تا کنون ۶۹۷۵ مورد غیر بهداشتی مشاهده، ۱۸۳ هزار و ۹۹۴ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و پنج واحد نیز پلمب شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: همچنین نسبت به معدوم سازی ۳۹ هزار و ۲۹۱ کیلوگرم دام و ۵۷ هزار و ۳۸۴ قطعه مرغ اقدام شده است .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.