به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی - جنوبی میباشد.در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.
لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع مقداری
شکر به میزان لازم
طرز تهیه قلیه قاشقی:
در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکههایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.
سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشتهای قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.
اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن ۱/۵ پیمانه آب و یک کم نمک به آنها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!
لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفتد.
خورش قلیه قاشقی را میتوان با گوشت تکهای هم درست کرد.
اگر دوست دارید میتوانید لوبیا قرمز را حذف کنید.
میتوانید ۲ عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.
میزان ترش و شیرینی غذا بسته به ذائقه و سلیقهی شما دارد.
بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
بهتر است از رب انار ترش برای پخت خورش قلیه قاشقی استفاده شود.
میتوانید ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
منبع: عصرایران
انتهای پیام/