به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطهی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته میشود.
مواد لازم برای تهیه حلوا گردو:
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
مرمکه حلوای گردو
طرز تهیه حلوای گردو:
برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیهی آنها را چرخ کنید.
سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک میشود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.
بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشتتر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.
بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید؛ و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.
نکاتی برای پخت حلوای گردو:
• به جای شیره انگور میتوانید از شکر استفاده کنید.
• در صورت نداشتن برنج نیم دانه، میتوانید برنج درسته را آسیاب کنید.
• هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
• برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت حلوا را هم بزنید.
• در انتهای درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه تان میتوانید هل یا گلاب اضافه کنید.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/