به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،بهمن مرادنیا ،استاندار کردستان اظهار داشت: همه تلاش ما ایجاد فضای مناسبی در شهر سنندج برای رفاه حال شهروندان است و این اطمینان را به مردم می دهیم که با قاطعیت در تمام زمینه ها از منافع مردم صیانت می کنیم و اجازه تعرض و سوء استفاده افراد فرصت طلب در جهت تصرف اموال عمومی را نخواهیم داد.
او افزود: موضوع واگذاری منطقه شهری کوچکه رهش ( سنگ سیاه ) در شهر سنندج مربوط به سال 87 می باشد و بر طبق مصوبات آن زمان مقرر گردیده تا 500 هکتار از اراضی این منطقه را به عنوان شهر دانش در اختیار مراکز علمی و دانشگاهی استان قرار گیرد.
استاندار کردستان ادامه داد: در آن دوره زمانی هدف از این تصمیم این امر بوده تا مراکز دانشگاهی و علمی استان جهت توسعه فعالیت های علمی و آموزشی خود در صورت نیاز نسبت به توسعه و احداث مراکز و امکانات خود اقدام کنند.
مرادنیا تصریح کرد: ولی بعدا با پیگیرهای به عمل آمده در سال 93 در این مصوبه تجدید نظر می شود ومقرر می گردد تا واگذاری همچنان در اختیار شهر دانش باشد ولی با تغییر میزان مساحت در نهایت با واگذاری 63 هکتار به شهر دانش موافقت می شود.
او خاطر نشان کرد: پس از آن نیز در ادامه کار همچنین با بررسی های کارشناسی و نیازسنجی های به عمل آمده مجددا 63 هکتار مصوب شده نیز کاهش یافته و با تغییرات صورت گرفته در نهایت واگذاری 15 هکتار به تصویب می رسد.
استاندار کردستان تاکید کرد: در ادامه این روند در همان سال با تصویب شورای برنامه ریزی استان و نیزکمیسیون واگذاری اراضی راه و شهرسازی استان این 15 هکتار در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار می گیرد.
مرادنیا اذعان داشت: پس از آن در سال 96 نیز با طرح مجددا اجرای طرحهای علمی و آموزشی در این منطقه بنده جهت بررسی وضعیت این اراضی حضورا از نزدیک این منطقه را بازدید کردم.
او اظهار داشت: در این بازدید و با مشاهده برخی ساخت و سازها در این اراضی به دقت به اجرای طرح ورود پیدا کردم و با هرگونه ساخت و ساز و توسعه نامناسب فضاهای آموزشی بدون توجه به حساسیت شرایط ویژه اراضی این منطقه و احتمال ساخت و سازهای غیر مجاز شدیدا با اجرای طرح توسط پارک علم و فناوری استان مخالفت کردم.
استاندار کردستان ابراز داشت: به همین جهت تصمیم گرفته شد تا 15 هکتاری که می بایست در اختیار پارک علم و فناوری باشد در قالب یک تفاهمنامه به دانشگاه کردستان واگذار و فضای مورد نیاز پارک علم و فناوری در محوطه دانشگاه کردستان در اختیار آنها قرار گیرد.
او گفت: در همین راستا به دلیل لزوم اجرای طرح با هدف ایجاد ارتباط بیشتر بین پارک علم و فناوری با دانشجویان دانشگاه کردستان برای استفاده بهینه و علمی از آن در داخل محوطه دانشگاه کردستان با اجرای آن موافقت شد.
مرادنیا یادآوری کرد: با این روند در نهایت این اراضی در منطقه کوچکه رش ( سنگ سیاه ) در اختیار دانشگاه کردستان قرار گرفت و با امضای تفاهمنامه با این دانشگاه مقرر گردید تا در این محل صرفا مجموعه تحقیقاتی و آموزشی گل و گیاه تاسیس شود.
او تاکید کرد: در حقیقت هدف از ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه در مجموع حفظ اراضی این منطقه و جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز غیراصولی و بی رویه در این منطقه بود تا با توسعه محوطه گل و گیاه ضمن حفظ شرایط منطقه در ادامه مردم نیز بتوانند از این مجموعه به عنوان مرکز تفریحی استفاده کرده و از زیبایی های گل و گیاه این مرکز بهره مند شوند.
استاندار کردستان ادامه داد: متاسفانه به دلیل اینکه ما در این منطقه فضای سبز مناسبی درخور شأن مردم شریف سنندج نداریم امیدواریم ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه بتواند بسترمناسبی برای بهره مندی شهروندان از فضای سبز بیشتری را فراهم کند.
مرادنیا افزود: من به مردم سنندج این قول را می دهم که هیچ ساخت و ساز غیر اصولی در این منطقه نخواهیم داشت و صرفا مرکز تحقیقاتی گل و گیاه دانشگاه کردستان ایجاد می شود.
او هیچ گونه دخل و تصرفی با هدف ساخت و ساز غیر مجاز در جهت منافع و بهره برداری خاصی در این منطقه انجام نمی شود.
انتهای پیام/ک