معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، میر حجت علی اکبر نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید گوشت قرمز ۶۰۰ تن و شیر خام ۱۰ هزار تن افزایش داشته است.

او با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در سه ماهه پایانی امسال تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸/۳ هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته ۶۰۰ تن افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در سه ماهه پایانی سال ۹۸ گیلان ۶۷،۸۹ هزار تن شیر خام تولید شده است، اظهار داشت: جمعیت دامی این استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۰۳ رأس است.


بیشتر بخوانید: بیش از ۲ هزار میلیارد ریال ارزش افزوده تولیدات عشایر گیلان 


حجت علی اکبر نژاد تصریح کرد: در سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش تولید را شاهد بوده‌ایم.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.