به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،رضا میرزایی مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان، گفت: هنوز وعده معاون رئیس جمهور برای اختصاص اعتبار ساماندهی نقاط اضطراری و اولویتدار رودخانههای استان با گذشت شش ماه محقق نشده است.
میرزایی در خصوص عملکرد طرحهای لایروبی و ساماندهی رودخانههای سطح استان، گفت: در سیل هفتم اسفندماه سال جاری همه طرحهای لایروبی و ساماندهی رودخانههای سطح استان که به کارفرمایی شرکت آب منطقهای لرستان اجرا شد، عملکرد خوب و بسیار مناسبی داشتند و در مناطق هدف، مانع خسارت به مراکز جمعیتی و تاسیساتی شدند که این یک موفقیت برای شرکت آب منطقهای است.
او با بیان اینکه تاکنون حدود ۸۰ کیلومتر از طول رودخانههای استان لایروبی شده و در ۲۴ بازه کاری مشغول ساماندهی هستیم، اظهار داشت: عملکرد مناسب طرحهای لایروبی و ساماندهی رودخانهها در سیل ۷ اسفندماه، نشان داد که ادامه کار لایروبی و ساماندهی سایر نقاط اضطراری و اولویتدار یک ضرورت انکار ناپذیر است که بایستی بدون فوت وقت تأمین اعتبار و عملیات اجرایی آنها آغاز شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان، بیان کرد: در سفر بیست و سوم مهر ماه سال جاری دکتر نوبخت به لرستان و بازدید ایشان از مناطق سیل زده پلدختر، مقرر شد که مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان جهت ساماندهی ۱۲۷ نقطه اضطراری و اولویتدار رودخانههای استان به شرکت آب منطقهای تخصیص داده شود، ولی با گذشت حدود ۶ ماه از تاریخ فوق هنوز این اعتبار ابلاغ نشده است.
میرزایی با بیان اینکه ما در دهها نقطه در بستر رودخانههای استان مشغول فعالیتهای مهندسی رودخانه هستیم، گفت: علیرغم فشارهای زیادی که به شرکت آب منطقهای جهت انجام زودهنگام این پروژهها وارد میشود، ما هیچ گاه کیفیت کار را فدای فشارها نخواهیم کرد و کارها را با کمک ارکان پروژهها با کیفیت مناسب و در فرصت باقیمانده به نحو احسن انجام خواهیم داد تا در سیلهای آتی، پاسخگو باشیم.
او در رابطه با میزان خسارات وارده به طرح ساماندهی روستای «چم وزیر» و خاکریز انحراف آب روستای «چم حیدر» گفت: کارفرمای پروژه ساماندهی رودخانه خرم آباد در روستای «چم وزیر» مدیریت بحران استان و کارفرمای خاکریز انحراف آب روستای «چم حیدر» کشکان اداره کل راهداری استان است و جز پروژههای آن منطقهای نیستند.
خبرگزاری مهر
انتهای پیام/ب