سیاوش فاضلیان متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، گفت: برای مقابله و پیشگری از
ویروس کرونا باید بهبود
سیستم ایمنی را در تغذیه روزانه خود در نظر بگیرید، ویتامینهای E ,C D کافی به بدن برسد ،افرادی که کمبود ویتامین D دارند می توانند ماهیانه یک عدد ۵۰۰۰۰ D را با غذا میل کنند، همچنین گوجه و کیوی حاوی ویتامین C است.
او ادامه داد: افراد کمبود آهن بدن خود را جبران کنند که سیستم بدن تقویت شود گوشتهای نیم پز و کوبیده را استفاده نکنند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی: افراد غذاها را به صورت متعادل استفاده کنند که نیازی به مصرف مکمل نداشته باشند اگر از مکمل استفاده میکنند زیر نظر متخصص باشد در روز میتوان ۵ واحد میوه و سبزی مصرف کرد و تا حد امکان سبزیهای پخته را جایگزین سبزی خام کنند. مصرف پیاز، هویج و کدوحلوایی بسیار موثر است.
فاضلیان با اشاره به اینکه افراد باید مایعات و دریافتی بدن را افزایش دهند افزود: نوشیدنیهای گرم، چایی کم رنگ و انواع دمنوشها را استفاده کنند آب سرد و غذای سرد سعی کنند استفاده نکنند و پروتئین دریافتی مثل گوشت سفید، ماهی و تخم مرغ را بالا ببرند. حبوباتی، چون غلات و نان سبوسدار استفاده کنند.
او تاکید کرد: خوب است روغنهای جامد کمتر استفاده شود. از روغنهای مایع، چون کلزا و کانولا و به خصوص زیتون استفاده شود و دریافت امگا ۳ را افزایش دهند و هفتهای دو مرتبه مصرف ماهی را در برنامه خود بگذارند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در خرید نان هم توجه شود نان خریداری شده را جلوی پیشخوان نانوایی نگذارنند و از نان صنعتی استفاده کنند و یا هنگام مصرف مجدد نان را گرم کنند.
فاضلیان ادامه داد: به شدت از خوردن فست فود ها پرهیز شود و گوشت وتخم مرغ را به طور کامل پخته و سپس مصرف کنیم.
انتهای پیام/ی