به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کاهو یکی از سبزیهایی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد. همچنین داروی تسکین دهنده طبیعی است که شامل مقدار کمی از یک ماده شیمیایی به نام لاکتوسین است. خون را صاف میکند. غذایی زود هضم است و خواب آرامی را به دنبال دارد. از مؤثرترین و طبیعیترین درمانهای کم خونی است. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ کاهو را به شما آموزش دهیم.
کره: ۵۰ گرم
شیر: ۱/۵ پیمانه
آب مرغ: ۶ پیمانه
آبلیمو: به میزان لازم
آرد سفید: ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
کاهو: یک عدد متوسط
۱. کره و روغن مایع را در قابلمه ریخته با حرارت ملایم میگذاریم آب شود. آرد را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.
۲. آب مرغ را اضافه کرده و کاهو را در سبزی خرد کن یا با چاقو خیلی ریز خرد کرده به مواد فوق اضافه میکنیم.
۳. روی حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه میگذاریم بپزد.
۴. سپس شیر را افزوده هم میزنیم تا آب مقداری کم شود.
۵. جوش که آمد سوپ حاضر است!
این سوپ نوعی سوپ فنجانی ست، اما شکل سرو بستگی به سلیقه دارد.
آبلیمو را هنگام سرو اضافه میکنیم. روی سوپ را میتوانیم با جعفری، دانههای انگور و یا خامه تزئین کنیم.
اگر آب مرغ در دسترس نداشتیم میتوانیم آب خالی بریزیم، اما به یاد داشته باشیم در آخر دو تکه گالینا بلانکا اضافه کنیم. (در صورت استفاده از این محصول نمک در غذا نریزیم!)
زمان پختن کاهوها بستگی به پرهای کاهو دارد. هر چهتر و تازهتر باشد زمان کمتری میبرد!
منبع: بیتوته
انتهای پیام/