به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حسن امیریان رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکبابیها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: هیچ یک از اعضای زیرپوشش این اتحادیه مجبور به تعطیلی نیستند، اما با توجه به شیوع کرونا و کاهش مشتریان، دارندگان این واحدها خود به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی میکنند.
او ادامه داد: علاوه بر آن صنوف زیرپوشش این اتحادیه به ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا از جمله تب سنج مجهز شدهاند.
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران مشهد گفت: با توجه به پیشگیری و
مقابله با کرونا شیوهنامه رعایت موارد بهداشتی به همه سالنهای غذاخوری، چلوکبابیها، آشپزخانههای مستقر در مشهد ارسال شده و صاحبان آنها موظف شدهاند کارکنان خود را به دستکش، ماسک، کلاه و مواد ضدعفونی کننده تجهیز کنند.
امیریان افزود: آنان همچنین باید به طور مداوم محل کار خود را با
مواد ضدعفونی کننده شست و شو داده و این مواد را در اختیار مشتریان قرار دهند.
او با اشاره به وجود ۳۰ رستوران برند در مشهد، تصریح کرد: عمده صاحبان این رستورانها وسیله تب سنج در محل کار خود قرار داده و افرادی را که در رستوران حضور مییابند از نظر داشتن علایم کرونا سنجش میکنند.
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران مشهد گفت: به همه آنان توصیه شده است از ورود افراد دارای علایم سرماخوردگی از جمله تب به سالنهای غذاخوری جلوگیری کنند.
امیریان با اشاره به اینکه تعداد واحدهای دارای پروانه کسب از این اتحادیه را یک هزار واحد است، افزود: صدور پروانه کسب برای ۲۰۰ واحد صنفی در دست اقدام است و ۳۰ تا ۵۰ واحد از این تعداد نیز غیرمجاز هستند که اخطار پلمب به آنها داده شده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام//ز.ق