معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مراکز اقامتی چابهار تعطیل شده و در حال ایجاد ساز و کاری با همکاری نیروی انتظامی برای جلوگیری از ورود مسافران به این شهرستان هستیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، علی زینی‌وند معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در نخستین نشست فضا‌های ورزشی و تاسیسات گردشگری سیستان و بلوچستان در مقابله با ویروس کرونا در سرسرای موزه منطقه جنوب شرق زاهدان اظهار داشت: در زمینه پیشگیری از ویروس کرونا تابع ستاد ملی و نظرات اقتضایی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستیم.

او  گفت: کشور به سمت وضعیت سختی پیش می‌رود و استان سیستان و بلوچستان نیز از این موضوع مستثنی نیست.

رییس شورای اطلاع رسانی سیستان و بلوچستان افزود: برخی مردم بویژه روستاییان و عشایر استان به عمق موضوع پی نبرده و این بیماری را جدی نگرفته اند بنابراین با وجود اینکه نباید جامعه مشوش شود باید سطح آگاهی مردم را در این زمینه بالا ببریم تا مسایل بهداشتی را رعایت و از سفر‌های غیرضروری نیز خودداری کنند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه تمام مهمانسرا‌های شهرستان‌ها باید تعطیل شوند، بیان کرد: این مشکل به صورت کوتاه مدت رفع نمی‌شود و باید با رعایت و کنترل بیماری آمار مبتلایان کاهش یابد.

زینی‌وند خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان با آسیب‌های دیگری از جمله سوء تغذیه روبروست و باید در نظر گرفته شود که در صورت ابتلا به این بیماری می‌تواند اثرات منفی بدنبال داشته باشد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: هرگونه اقامت در مراکز اقامتی و پذیرایی فاقد مجوز اعم از مدارس، اقامتگاه‌های دولتی و ... ممنوع است.

مجتبی میرحسینی گفت: برگزاری نوروزگاه، جشنواره، نمایشگاه و هر اقدامی که منجر به تجمع مردم شود، ممنوع است.

او  افزود: تمامی ستاد‌های اجرایی خدمات سفر شهرستان‌ها مانند گذشته در ایام نوروز برقرار بوده و با حداقل نیروی انسانی امور مربوطه را انجام می‌دهند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان بیان کرد: رویکرد ستاد اجرایی خدمات سفر در سالجاری مدیریت برنامه‌های مورد نظر در راستای پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا است.

او  ادامه داد: مسافران و گردشگران عزیز نوروز امسال از گردشگری مجازی بهره برده و با شناسایی مناطق مستعد و جذاب سفر‌های خود را به تابستان منتقل کنند.

میرحسینی گفت: آموزش و پرورش، مهمانسرا‌های دولتی، زائرسرا‌ها و ... از چرخه اقامت خارج شدند.

او  افزود: متاسفانه دلالان و صاحبان منازل غیرمجاز بویژه در چابهار و کنارک بدلیل نبود فضای اقامتی لازم در ایام نوروز فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که امسال با توجه به دستورالعمل‌های محرمانه ابلاغی و شیوع بیماری کرونا و حساسیت‌های ویژه نسبت به سلامت مردم، از طریق دستگاه‌های نظامی و انتظامی با کلیه مراکز اقامتی و اشخاص فاقد مجوز فعالیت برخورد قانونی لازم بعمل خواهد آمد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: رعایت بهداشت جزو اصول اولیه واحد‌های دارای مجوز است، اما در شرایط جدید دستورالعمل‌های ابلاغی با همکاری هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی در حال اجرا و آموزش به کلیه تاسیسات گردشگری است.

او  گفت: علیرغم تبلیغات انجام شده مبنی بر سفر نکردن در این ایام، نمی‌توانیم هتل‌ها و سایر تاسیسات گردشگری که مطابق ضوابط فعالیت می‌کنند را تعطیل کنیم و این مهم با تایید وزارت گردشگری و توافق با ستاد ملی پیشگیری از بیماری کرونا صورت خواهد گرفت.

میرحسینی افزود: همه سفر‌ها برای گشت و گذار نیست و اگر در یک منطقه هتلی فعال نباشد یعنی عملا تاسیسات گردشگری که سرویس استاندارد می‌دهند را از چرخه خدمات‌رسانی خارج کرده و فرصت برای انتشار بیماری کرونا را فراهم آورده ایم.

او بیان کرد: گردشگری و صنایع دستی جزو اولین گروهی ثبت شدند که قرار است بسته حمایتی دریافت کنند و منتظریم در روز‌های آینده نهایی و خبر‌های خوبی اعلام شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: تدوین و آماده سازی برنامه‌های حمایتی برای تشویق شهروندان به سفر در دوران بعد از بحران کرونا مانند بهره مندی از مرخصی تشویقی، تسهیلات سفر، سهمیه بنزین تشویقی و ... در حال انجام است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار