امیرحسین یاوری معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مراکز درمانی برای کاهش آسیب اعتیاد، اظهار کرد: ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب توسط ۶۰۹ مرکز ارائه دهنده خدمات کاهش آسیب از جمله مراکز گذری ثابت، تیم سیار، مراکز کاهش آسیب سیار (موبایل سنتر)، کانکس و شلتر (خوابگاه شبانه) است که در این مراکز تعداد ۱۱۱هزار و ۶۹۱ نفر در سطح کشور خدمت گرفتهاند.
یاوری با بیان اینکه علاوه ارائه خدمات رایگان در مراکز مزبور خدمات دیگری نیز به این افراد ارائه میشود، افزود: خدماتی مانند ارائه خدمات بهداشتی اولیه (ضد عفونی، پانسمان و ...)، ارائه خدمات حمایتی اولیه از قبیل تغذیه، استحمام و تحویل لباس زیر، انجام مشاوره و نمونهگیری آزمایش HIV و سایر موارد که در صورت نیاز ارجاع به مراکز بهداشتی و درمانی از جمله خدمات ارائه شده به معتادان در مراکز است.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: آمار پذیرش شدگان در مراکزمختلف متفاوت است، در ۲۳۳ مرکز گذری، ۴۷هزار و ۷۷۶ نفر و در ۳۳۶ تیمهای سیار، تعداد ۴۷هزار و ۷۲۶ نفر پذیرش شدهاند.
وی اضافه کرد:۱۵هزار و ۳۹۱ نفر در ۳۵ مراکز موبایل، ۷۹۸ نفر در ۴ مرکز کانکس و ۱۱۱ هزار و ۶۹۱ نفر در ۶۰۸ مراکز کاهش آسیب پذیرش شدهاند.
یاوری خاطرنشان کرد: در مراکز کاهش آسیب به همه افراد اعم از اتباع خارجی و اقلیتها خدمات کاهش آسیب ارائه میشود و آماری در خصوص تابعیت یا مذهب ثبت نمیشود.
انتهای پیام/