عضو مجمع نمایندگان استان گیلان گفت: وزیر بهداشت باید امکاناتی که وارد کشور می‌شود را طوری مدیریت کند که وارد گیلان شود، زیرا معرفی یک نماینده توسط وزیر مشکل ما را حل نمی‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جبار کوچکی نژاد ظهر امروز در هفتمین جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا شهرستان رشت در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با اشاره به صعودی بودن سیر بیماری کرونا در استان گیلان اظهار کرد: روز سه‌شنبه یک جلسه‌ای در مجلس داشته و وزرای مختلف ازجمله بهداشت در این کمیسیون حضور پیدا می‌کند تا مشکلات را بررسی کنند، زیرا سیر بیماری کرونا در گیلان صعودی است.

وزیر بهداشت باید یکی از معاونین خود را به گیلان اعزام کند

او با بیان اینکه بخش و روستا‌های استان گیلان زیاد درگیر ویروس کرونا نیستند، گفت: بر اساس آمار میزان شیوع کرونا در روستا‌ها کم است به همین دلیل از کشاورزان درخواست دارم با توجه به هشدار‌های مراقبتی کشت خود را آغاز کنند.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان با اذعان به اینکه وزیر بهداشت نباید در گیلان نماینده تام‌الاختیار معرفی کند، تصریح کرد: وزیر بهداشت باید امکاناتی که وارد کشور می‌شود را طوری مدیریت کند که وارد گیلان شود، زیرا معرفی یک نماینده توسط وزیر مشکل ما را حل نمی‌کند لذا وزیر باید یکی از معاونین خود را به‌طور دائم به گیلان بفرستند.

کوچکی نژاد با تأکید بر لزوم تأمین امکانات بهداشتی در استان گیلان بیان کرد: باید واقعیات را مردم بگوییم، زیرا در غیر این صورت مردم آمار دروغین کانال و شبکه‌های معاند را باور می‌کنند به همین دلیل باید تمام امکانات بهداشتی و مواد ضدعفونی وارد گیلان شود.

او شهر رشت را کانون شیوع کرونا در گیلان معرفی کرد و گفت: با توجه به شرایط موجود در شهرستان رشت باید یک قرارگاه مبارزه با شیوع کرونا در این شهرستان تشکیل شود، زیرا مردم رشت از مسؤولان استانی و شهرستانی انتظار دارند مواد ضدعفونی، ماسک و دستکش را برای آنان تأمین کنند.

نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات استان گیلان و شهرستان رشت را عدم ساماندهی بیماران دانست و تصریح کرد: شرکت کاسپین دارو می‌گوید ما روزانه ۶۰ هزار مواد ضدعفونی را تولید می‌کند باید دید آیا این مواد در سطح شهرستان رشت توزیع می‌شود یا خیر لذا باید ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان رشت به‌صورت جداگانه تشکیل شود تا بیماران و افراد مشکوک به کرونا بدانند در صورت بیماری باید به کدام بیمارستان مراجعه کنند.

کوچکی نژاد با اذعان به اینکه پرستاران با کمبود وسایل حفاظت شخصی مواجه است، افزود: پرستاران و کادر درمانی در استان گیلان با سخت‌ترین شرایط در حال فعالیت هستند و متأسفانه با کمبود وسایل مواجه هستند که تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شده است.

وظیفه ما فقط تولید مواد ضدعفونی است

فرماندار شهرستان رشت، با اشاره به جلسات متعدد برگزار شده برای مقابله با ویروس کرونا در شهرستان رشت، اظهار کرد: از زمان آغاز شیوع کرونا در گیلان و جلسات بسیار زیادی در شهرستان رشت و مقابله با این ویروس برگزار شده و هرروز گزارشات کار را دریافت می‌کنیم.

میرشمس مؤمنی زاده با اشاره به کمبود مواد ضدعفونی گفت: شرکت‌ها می‌گویند وظیفه ما فقط تولید مواد ضدعفونی بوده و توزیع آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است، ولی علیرغم تلاش‌های بسیار دانشگاه پزشکی، ولی در این حوزه خوب عمل نکردند که امیدوارم با تغییر نماینده تام‌الاختیار وزیر در استان این شرایط عوض شود.

او با اذعان به اینکه دفن بیماران کرونایی یا مشکوک با کرونایی باید با تدابیر خاصی انجام شود، تصریح کرد: با توجه به قدرت سرایت بسیار زیاد ویروس کرونا، افرادی بر اثر این بیماری فوت می‌کنند را باید با تدابیر خاص و ویژه‌ای دفن شوند و این کار در شهرستان رشت انجام و در بخش‌های مختلف رشت هم باید این کار انجام شود.

رئیس ستاد مبارزه با ویروس کرونا شهرستان رشت یکی از مشکلات مبارزه با کرونا را کمبود ماسک و دستکش عنوان کرد و گفت: اقداماتی در خصوص تهیه و توزیع ماسک و دستکش در شهرستان رشت اندیشیده شده، زیرا یکی از الزامات مقابله با کرونا رعایت نکات بهداشتی است.

مؤمنی زاده با تأکید بر جلوگیری از تجمع شدن مردم در نکات مختلف شهرستان بیان کرد: هر چه تجمع مردم بیشتر شود شیوع کرونا بیشتر و کنترل آن سخت‌تر می‌شود به همین دلیل تمام بازار‌های محلی، فرهنگی، مدارس، سینما‌ها و اماکن گردشگری تعطیل شدند.

او با انتقاد از مسافرت عده‌ای از مردم به استان گیلان افزود: در شرایط موجود استان گیلان و شهرستان رشت اصلاً آمادگی پذیرایی از مهمان را ندارد و با توجه به بی‌توجهی مردم در خصوص عدم ورود به گیلان مجبور شدیم ورودی‌های استان را ببندیم.

رئیس شورای سلامت شهرستان رشت با بیان اینکه هنوز بسیاری از خانواده‌ها ویروس کرونا را جدی نگرفته‌اند، اظهار کرد: وقتی در سطح شهر قدم می‌زنیم شاهد تجمع مردم و افراد در بسیاری از مناطق رشت هستیم و این نشان از بی‌توجهی مردم به ویروس کرونا است.

مؤمنی زاده از توزیع دارو توسط هلال‌احمر در بعضی از مناطق رشت خبر داد و گفت: اخیراً مشکلاتی برای مردم در خصوص خرید بعضی از دارو‌های خاص به وجود آمد که برای رفع این مشکلات مقرر شد هلال‌احمر دارو‌های خود را در سه محل رشت توزیع کنند تا از تجمعات جلوگیری شود.

او با درخواست از آموزش‌وپرورش برای توجه به آموزش مجازی دروس بیان کرد: تمام مدارس استان تعطیل بوده و مدیران باید مدارس را ضدعفونی کرده و با انجام تدابیری به آموزش مجازی دانش آموزان توجه کنند.

فرماندار شهرستان رشت، همچنین با اشاره به برخورد جدی با نانوایی‌های شهرستان تصریح کرد: باید در نانوایی‌ها یک فرد مسؤول گرفتن پول و فرد دیگر باید فقط نان را بین مردم توزیع کند و یا از کارت‌خوان استفاده کنند در غیر این صورت به‌شدت با نانوایی‌های مختلف برخورد می‌شود.

مؤمنی زاده با اذعان به اینکه سم‌پاشی شهرستان با روند بیشتری ادامه دارد، گفت: سم‌پاشی در سطح شهرستان رشت از چند روز گذشته آغاز و همچنین کشتارگاه‌ها و شهرک صنعتی به‌مانند سفیدرود را از روز‌های آینده آغاز می‌کنیم.

وی مهم‌ترین هدف‌گذاری برای کنترل بیماری کرونا را از بین بردن چرخه این ویروس دانست و بیان کرد: باید بازار‌های هفتگی را در سطح شهرستان در سطح شهرستان تعطیل بوده و اگر موردی مشاهده شود با آن برخورد می‌شود لذا باید از ایجاد تجمع جلوگیری و یا آن را کنترل کرد.

فرماندار شهرستان رشت، با درخواست از مسؤولان برای رفع کمبود مواد ضدعفونی تصریح کرد: کمبود مواد ضدعفونی در استان و سطح شهرستان باعث ایجاد مشکلاتی برای جامعه شده و آرامش مردم را از بین می‌برد لذا باید تدابیری در این خصوص اندیشیده شود.

مراکز سیاحتی باید تعطیل شود

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت در این جلسه با اشاره به وضعیت نامناسب کرونا در گیلان اظهار کرد: بر اساس آمار ۱۵ درصد مردم رشت درگیر ویروس کرونا هستند، زیرا بعضی از این افراد ناقل بیماری بوده و ممکن است مشکل‌ساز شوند.

جلال برشان با تأکید بر تعطیلی اماکن سیاحتی در ایام نوروز گفت: امیدوار بودم این هفته در طی این هفته روند کاهشی داشته باشد، ولی این‌گونه نشد لذا درخواست دارم برای ۱۳ بدر دستوری داده شود تا مراکز سیاحتی تعطیل شود.

او با لازمه کنترل بیماری کرونا را همدلی و وحدت مسؤولان دانست و افزود: ویروس کرونا هرلحظه در کمین بوده و بسیار خشن است به همین دلیل مردم باید با رعایت نکات بهداشتی و خود قرنطینه شدن به کنترل کرونا کمک کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت با اشاره به اجرایی شدن طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا بیان کرد: باید تلفن تمام مراکز بهداشتی در گیلان و شهرستان رشت در طول این مدت وصل بوده و با تصمیمات اتخاذشده پنج مرکز به‌صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۹:۳۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
ادارات و شرکتها را در رشت نیمه تعطیل کنید با کمترین نیروهای ممکن فعالیت کنند،

دورکاری را بسیار افزایش دهید،

به هیچ وجه شهروندان داخل استان هم اینقدر جابجا نشوند تا این بحران فروکش کند

تقاضاداریم راههای ورودی به استان به جد گرفته شود

فرقی هم ندارد که افراد اصالتا گیلانی باشند یا خانواده شان اینجا زندگی میکنند و یا حتی غیربومی که اینجا خانه و ملک خریده اند

خواهش میکنیم قاطعانه جلوی ورود همه افراد را چه ازطریق زمینی، ریلی و هوایی به استان گیلان بگیرید
آزادی گذاشتید برخی از مردم هستند که همیشه نمیفهمند و همچنان به سمت شمال می آیند
وگرنه هم تلفات بالا میرود و هم پایان ناپذیر حواهد شد...