به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که رایانه شخصیتان را از هر نوع اتصال با اینترنت محفوظ نگه داشتید و از وصل کردن درایوهای خارجی به سیستم نیز خودداری میکنید باید به شما تبریک گفت چرا که نیازی به آنتیویروس برای دستگاههای شما وجود ندارد.
درست است که بسیاری از بدافزارها، رباتها، ویروسها و باجافزارها از طریق اتصال به اینترنت به رایانه شخصی راه پیدا میکنند، اما باید در نظر داشت که بسیاری از برنامههای مفید دیگر نیز نیاز به برقراری اینترنت دارند، در نتیجه به جای قطع کردن تمامی اتصالات رایانه با اینترنت افراد باید تلاش کنند تا بهترین ضدویروس را بر روی سیستمهای خود نصب کنند تا در حالی که راه برنامههای مفید را باز میگذارد جلوی برنامههای سوءاستفادهگر را نیز بگیرد. در این گزارش به نکاتی پرداخته شده که افراد با اطلاع از آنها قادر خواهند بود آنتیویروس مناسب را برای دستگاه خود انتخاب کنند، همچنین در آخر چند نمونه از بهترین ضدویروسها به طور خلاصه معرفی و مقایسه شدهاند.
نام این برنامهها در حالی آنتیویروس است که دیگر خیلی وقت است که شیوع ویروسها در رایانهها کم شده، در واقع بدافزارها این روزها سعی دارند از طریق برنامههای خود کسب درآمد کنند و این امر با انتشار ویروسها به سادگی امکانپذیر نیست. در حال حاضر برنامههای باجافزار که اطلاعات اشخاص را میدزدند بیشتر دردیده میشوند.
همچنین در این بین رباهایی وجود دارند که از قدرت پردازش رایانه برای اهداف خود استفاده میکنند. آنتیویروسهای جدید قادرند از پس تروجانها، روتکیتها، نرمافزارهای جاسوسی، نرمافزارهای تبلیغاتی، باجافزارها و این چنین بدافزارها بر آیند. برنامهای مانند VoodooSoft برای حفاظت از رایانه در زمان آسیبپذیری اقدام به سرکوب کردن تمامی برنامههای میکند که از منابع نامعتبر دریافت شدهاند. این اقدامات از سادهترین زمان، مانند موقعی که کامپیوتر به اینترنت متصل میشود اتفاق میافتد و برنامه تلاش میکند تا حضور هرگونه بدافزاری را شناسایی کند.
آنتیویروسها با دسترسی به پایههای اصلی برنامهها در رایانه قادرند از آنها مقابل بدافزارها دفاع کنند. بعضی از برنامهها به دلیل وجود ایرادات کوچک اهداف خوبی برای درافزارها هستند و این نرمافزارها میتوانند راه ورود مشکل به دستگاه شما باشند.
در این زمان ضدویروسهایی که قابلیت اسکن میزان آسیبپذیری را دارند بسیار کارآمد واقع میشوند چرا که میتوانند از صحت سلامت برنامهها آگاه شوند و در صورت وجود هر نوع کمبود آن را به کاربران اطلاع دهند. گفتنی است که جاسوسافزارها در قالبهای مختلف وارد سیستم کاربران میشوند و گاها این برنامهها کاملا پنهان و غیرقابل تشخیص هستند، در نتیجه باید در نظر داشت که آنتیویروس دریافتی حتما قابلیت تشخیص و کنترل جاسوسافزارها را در کنار تشخیص باقی بد افزارها داشته باشد.
برنامههایی وجود دارند که به عنوان ناشناس در سیستم شناخته میشوند و هیچ نوع اطلاعاتی درباره بدافزار بودن آنها برای آنتیویروس وجود ندارد، در اینجا نرمافزارهای محافظی وجود دارند که از فعالیت برنامههای ناشناس به کلی جبوگیری میکنند.
گفتنی است که این قابلیت تمامی مواقع به کار نمیآید، اما میتوان گفت میزان امنیت دستگاه را به اندازه قابل توجهی بالا میبرد. قابلیتهایی مانند فایروالها و مسدودساز هرزنامهها معمولا در تمامی آنتیویروسها دیده نمیشود، اما باید به این نکته توجه داشت که بهترین برنامههای حفاظتی از این ویژگیها برخوردارند. در بین ویژگیهای این چنینی کاربران همچنین باید به دنبال مرورگرهای امن باشند تا از امنیت پرداختهای اینترنتی، حذف کردن فایلهای مهم، حذف شدن ردپای اینترنتیشان و این مسائل مطمئن شوند.
سالانه آزمایشهای امنیتی زیادی بر روی تمامی آنتیویروسها صورت میگیرد تا مشخص کند کدام یکی از این برنامهها در مقابل نفوذ یک بدافزار بهتر عمل میکنند. با گسترش علم فناوری به صورت سالانه، قدرت بدافزارها نیز افزایش پیدا میکند در نتیجه شرکتهای سازنده آنتیویروس نیاز دارند تا از بروزترین امکانات در برنامههای خود استفاده کنند. در این فهرست آنتیویروسهایی قرار داده شدهاند که به طور پیوسته در سالهای اخیر در رتبههای بالا بین شرکتهای ارزیابی امنیت برخوردار بودهاند و توانستهاند به صورت پیوسته کاربران خود را راضی نگه دارند.
با دریافت نسخه کامل برنامه McAfee کاربران قادرند تا از این آنتیویروس در تمامی دستگاههای ویندوز، اندروید، مک و iOS استفاده کنند. این آنتیویروس تاکنون دفعات زیادی مورد آزمایش توسط آزمایشگاههای امنیت مجازی قرار گرفته و جدیدترین نسخه آن توانسته بهترین جوابها را داشته باشد.
نکات مثبت McAfee:
نکات منفی آنتیویروس McAfee:
این نرم افزار مانند McAfee همواره توانسته در آزمایشات پیاپی موفق عمل کند، اما این آنتیویروس به دلیل هزینه بالا برای عضویت از کاربران کمتری برخوردار است.
نکات مثبت برنامه Norton AntiVirus
نکات منفی آنتیویروس:
آنتیویروس کسپر اسکای با کسب رتبه اول در آزمایشات پیاپی توانسته اعتماد خیلی از محققان را کسب کند. بدون شک این نرمافزار یکی از قدرتمندترین آنتیویروسهای موجود در بازار است.
نکات مثبت آنتیویروس کسپر اسکای:
نکات منفی Kaspersky:
نرمافزار بیتدیفندر با وجود قابلیتهای بسیار، خیلی از رقبای خود را خجالتزده میکند. این برنامه یکی از بهترین گزینهها برای اعمال حفاظت بر روی رایانههای شخصی است.
نکات مثبت آنتیویروس بیتدیفندر:
نکات منفی Bitdefender:
نرمافزار وبروت یک نگاه و نظارت جزئی بر روی سیستمها دارد. این برنامه دست کاربران را برای استفاده در اسکنهای سریع باز میگذارد و امکان شخصی سازی برای مقابله با بدافزارها را دارد.
نکات مثبت Webroot:
نکات منفی وبروت:
برنامه ESET NOD32 نیز از قویترین برنامههای آنتیویروس است که میدان رقابت را فضایی سخت برای بسیاری از نرمافزارها ساخته است. این برنامه یک کلکسیون از امکانات لازم برای حفاظت و ایجاد امنیت را در خود جای میدهد.
نکات مثبت برنامه ESET NOD32:
نکات منفی آنتیویروس ESET NOD32:
در کنار تمامی امکانات لازم درون یک آنتیویروس، برنامه ترند میکرو شامل قابلیتهایی مانند حفاظت چند لایهای، فایروال، حفاظت از معاملات بانکی، جلوگیری از باجافزارها و برخی دیگر از امکانات نیز میشود.
نکات مثبت ترند میکرو:
نکات منفی آنتیویروس Trend Micro:
آنتیویروس F-Secure به دلیل برخورداری از سیستم دفاعی و تشخیص DeepGaurd از قدرت بالایی در جمع برنامههای ضد بدافزارها برخوردار است. این آنتیویروس تنها در بخش مقابله با باجافزارها به میزان کمی ضعف دارد.
نکات مثبت آنتیویروس F-Secure:
نکات منفی آنتیویروس F-Secure:
نرمافزار VoodooShield بدون شک یکی از برترینها در زمینه حفاظت از محتوای کاربران است. این برنامه با بهرهمندی از یک زبان برنامه نویسی جدید به یک آنتیویروس مستقل تبدیل شده است.
نکات مثبت VoodooShield:
نکات منفی برنامه VoodooShield:
فعالیت نرمافزار کیور به گونهای است که کاربران قادرند با هر بار روشن و خاموش کردن دستگاه از دست بدافزارهای داخل سیستم خلاص شوند. گفتنی است این برنامه قدرت جداسازی ویروسها از پوشه را دارد و فایلهای کاربران در اثر پاکسازی حذف نخواهند شد.
نکات مثبت آنتیویروس کیور:
نکات منفی The Kure Antivirus:
اگر برایتان این سوال پیش آمده که کدام یک از بقیه بهتر است باید گفت هر یک ویژگیّهای خاص خود را دارند که میتواند نیاز کاربران مختلف را برطرف کند. برنامههایی مانند کسپر اسکای و بیتدیفندر به طور معمول نمرات بالایی را در ایجاد امنیت از سوی آزمایشگاهها کسب میکنند، از طرفی افراد با کسب اشتراک McAfee میتوانند از امنیت تمامی دستگاههای خود با هر سیستم عاملی اطمینان حاصل کنند.
در مقابل سیستم قدرتمند و کوچک وبروت این برنامه را به یک آنتیویروس منحصر به فرد تبدیل کرده است. در مجموع آنتیویروسهای نام برده شده از قابلیتهای مشابهای برخوردارند اما کاربران با توجه به نیاز خود میبایست ویژگی مورد نظر خود را یافته و آنتیویروس مناسب خود را انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید: با برترین آنتیویروسهای اندرویدی ۲۰۲۰ آشنا شوید
انتهای پیام/
به سایت مستقل
av-comparatives
مراجعه بفرمایید و بصورت کامل مقایسه بین آنتیویروس ها را ملاحظه بفرمایید.
McAfee آمریکایی رنک پایینی دارد
کسپکرسکی
Евгений Касперский
Eugene Kaspersky
بهر حال بنده ازسال ۸۹ تا الان دارم ازش استفاده میکنم ،اون هم از نسخه رایگانش
تمام کارهای بانکی ،مدیریت وب مستر نویسی،گشت و گذار در ادرسهای مختلف اینترنتی
و ....
تا الان هم مشکلی نداشتم،
همیشه هم جزء رد اول یا دوم برترین آنتی ویروسهای جهانه.
کرونا انشالله همه ظالمانرا از جهان خواهد برد