عضو کمیسیون بهداشت با بیان اینکه گزارش‌های رسیده از وضعیت بیماری کرونا در کشور مطلوب نیست، گفت: مردم موضوع ابتلا به این بیماری را جدی بگیرند.

بهروز بنیادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و کارگروه کرونای وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه گزارش‌های رسیده از وضعیت بیماری کرونا در کشور مطلوب نیست، گفت: مردم موضوع ابتلا به این بیماری را باید جدی بگیرند و تصور نکنند که کرونا فقط دیگران را مبتلا خواهد کرد؛ چراکه همه هر لحظه در معرض ابتلا هستند.

او بر پایبندی مردم به دستور‌های ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت تأکید کرد و ادامه داد: اگر مسائل بهداشتی صادر شده از سوی این منابع رعایت نشود، هر یک از ما می‌تواند بمبی خطرناک برای دیگران و اعضای خانواده خود باشیم و سبب آسیب بیشتر به جامعه خواهیم شد.

بنیادی با اشاره به زمان سفر‌های نوروزی تصریح کرد: سفر کردن بسیار خطرناک است، اگر بارِ بیماری از تهران به استان‌های دیگر مانند گیلان و مازندران منتقل شود و ۱۰ درصد مسافران هم ناقل کرونا باشند یا در آنجا آلوده شوند و نیاز به خدمات بهداشت و درمان پیدا کنند، قطعاً استان مقصد قفل خواهد شد. در حال حاضر تعدادی از استان‌های درگیر بیماری، در خطر کمبود تخت‌های مراکز درمانی قرار دارند.


بیشتر بخوانید: کیت تست کرونا در رشت وجود ندارد/ رشت برای مقابله با کرونا نیاز به احداث بیمارستان صحرایی دارد


عضو کارگروه کرونای وزارت بهداشت گفت: ایران نسبت به چند کشور دیگر در دورترین فاصله با چین قرار دارد؛ چرا ما اولین کشوری بودیم که نسبت به دیگر همسایگان خود دچار کرونا شدیم؟

او افزود: دوران نهفتگی این بیماری معمولاً بین دو تا ۱۴ روز است. اولین مورد گزارش شده از کرونا ۲۹ بهمن در قم بود؛ با نگاه خوشبینانه اگر ۱۴ روز به عقب برگردیم، این ویروس ۱۵ بهمن ماه کشور را آلوده کرده است.

بنیادی ادامه داد: متأسفانه زمانی ورود بیماری اعلام شد که گسترش زیادی پیدا کرده بود و سیستم بهداشتی با قرنطینه نکردن قم، اشتباه بعدی را مرتکب شد.

عضو کارگروه کرونای وزارت بهداشت یادآور شد: امروز علت اصلی قطع زنجیره انتقال در چین را سه عامل «قطع نقل و انتقالات درون و برون شهری، قرنطینه ووهان و استفاده همه شهروندان از ماسک» می‌دانند.

عضو کمیسیون بهداشت با ابراز تأسف از درگیر شدن کشور با بیماری کرونا گفت: امیدواریم با همکاری مردم و البته حاکمیت این مشکل حل شود؛ حاکمیت کشور در بحث حمایت از اقشار آسیب پذیر و کسب و کار‌های خُرد باید تمهیداتی را فراهم کند و به اینکه مردم قبض آب، برق و غیره  را دیرتر پرداخت کنند، مسئله حل نمی‌شود لازم است فراتر از موارد یاد شده عمل کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۱ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
فعلا كه همه دارن بدون ماسك تو خيابونا راه ميرن
اگه ملت عقل داشتن هر كي بدون ماسك ميومد طرفشون فرار ميكردن
آخرین اخبار