به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمان صبح امروز در دهمین جلسه شورای آموزش وپرورش که به ریاست محمدجواد فدایی استاندار کرمان برگزار شد، با تبریک ولادت مولی الوحدین حضرت علی( ع) گفت: با توجه به بحران پیش آمده در خصوص بیماری ویروسی شایع شده، اهتمام خوب و چشمگیری در بحث پیشگیری از این بیماری داشته ایم.
او با اشاره به بهداشت اولیه دانش آموزان و تمهیدات لازم برای پیشگیری از بیماری کرونا افزود: ۳ میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان سرانه بهداشتی به حساب مدارس واریز شده است.
اسکندری نسب با بیان اینکه از لحاظ تهیه مواد شوینده و ضد عفونی کردن سطوح مدارس مشکلی نداشتیم، از اختصاص ۳۰۵ مراقب سلامت یا سفیر سلامت ، تقریبا برای ۷۵ دانش آموز یک مراقب سلامت، سخن گفت و بیان داشت: این میزان مراقب سلامت جوابگو نیست.
مدیر کل آموزش وپرورش استان کرمان با بیان اینکه هزار و 432 چشمه دستشویی و هزار و 362 آب خوری در سراسرمدارس استان نیاز به تامین و ساخت دارند، از بازسازی هزارو 907 سرویس دستشویی و هزار و 300 آب خوری در استان سخن گفت و افزود: میانگین تخصیص اعتبار برای هر چشمه، با زیر بنای ۴۰ متر مربع ۱۵ میلیون تومان است.
او بیان کرد: ۲۶۴ مجموعه در کرمان داریم که ۵۱ مورد داری موقعیت تجاری هستند و باید از طریق دفتر معاونت آموزشی پیگیری شود تا در راستای درآمد پایدار برای آموزش وپروش و صرف درآمدهای آن مورد استفاده قرار گیرند که از طریق تجاری سازی این امر امکان پذیر است.
او به فراهم شدن ۳ بستر آموزشی برای جبران دروس دانش آموزان پرداخت و گفت: این بسترها در زمینه آموزش از طریق رسانه و سامانه مدارس و پیام رسانهای داخلی هستند و مدارس با تهیه بستههای آموزشی برای مناطق محروم و عشایری که دسترسی به فضای مجازی ندارند، انجام شده است.
محمد جواد فدایی استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: با توجه به شرایط پیش آمده مجبور به تعطیلی مدارس شدیم که لازم است برای اینکه وقت دانش آموزان هدر نرود به هر ترتیبی از امکانات استفاده کنیم تا دانش آموزان آموزشهای لازم را برای جبران دروس خود ببینند.
او از اجرای مصوبات جلسه قبل ابراز خرسندی کرد و گفت: در هر کاری ایراداتی وجود دارد که برای رفع آن باید بیشتر تلاش شود.
فدایی بیان داشت: برای باز شدن مدارس باید توجه بیشتری به مدارسی که چشمه سرویس بهداشتی کافی ندارند، شود.
او بیان کرد: در خصوص جبران زمانهای آزاد دانش آموزان باید پیگیریهای لازم صورت گیرد تا روزانه حداقل ۲ ساعت آموزش از طریق رسانه استانی برای دانش آموزان صورت گیرد.
انتهای پیام/ م ی