کارشناس مسائل مذهبی گفت: در عین حال که باید حواسمان به مرگ باشد باید آن را درست تفسیر کنیم چراکه نگاه برخی به مرگ کامل و درست نیست و مرگ را نابودی می‌دانند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام علیرضا نخعی‌پور، اظهار داشت: اسلام نسبت به مرگ و معاد نکاتی را برای مخاطبین مطرح کرده است.

وی بیان داشت: یکی از نکات ضروری این است که باید نسبت به این قضیه واقع‌بین بود و نباید مرگ را مطرح نکرد و از کنار آن رد شد و خود را به ندانم‌کاری و یا انکار بزنیم که انگار مرگی نخواهد بود.

کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: در عین حال که باید حواسمان به مرگ باشد باید آن را درست تفسیر کنیم چراکه نگاه برخی به مرگ کامل و درست نیست و مرگ را نابودی می‌دانند.

نخعی‌پور ادامه داد: طبعا اگر کسی مرگ را نابودی بداند که با آن همه چیز از بین می‌رود دچار نگرانی و استرس برای از دست دادن همه‌چیز می‌شود.

وی با بیان اینکه همانطور که یک بار از رحم مادر به این دنیا منتقل شدیم مرگ نیز پل ارتباطی مابین این دنیا و مرحله بعدی ما است، عنوان کرد: مرگ با اتفاقی که در مسیر زندگی ما را رقم می‌زنند ما را به مرحله‌ای می‌برد که آثار اتفاقات، حوادث و حقیقت‌ها کی دنیا را در آنجا شاهد باشیم.

کارشناس مسائل مذهبی بیان داشت: آنچه امروز در این دنیا انجام می‌دهیم ضمن اینکه که در این دنیا آثاری دارد در آن دنیا نیز آثار حقیقی آن را می‌بینیم و واقعیت‌ها و زیبایی‌هایی که در آنجا وجود دارد قابل مقایسه با این دنیا نیست و البته عذاب‌ها نیز قابل مقایسه با مشکلات این دنیا نخواهد بود.

نخعی‌پور نوع نگاه ما به مرگ را مهم دانست و خاطرنشان کرد: نوع نگاه ما نسبت به این مسئله زندگی ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باید بدانیم که در این دنیا زمان و منابع محدود است و رو به ضعف می‌رویم و هر لحظه به مرگ نزدیک می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه امام علی (ع) می‌فرمایند؛ مرگ شروع عدالت آخرت است، گفت: در این دنیا نباید بی‌دلیل وقت خود را هدر دهیم بلکه بایستی از تمام لحظات نهایت استفاده را داشته باشیم و برای مثال اگر یک لحظه می‌توانیم حتی با یک تماس دل خانواده خود را شاد کنیم نباید آن را دریغ کنیم.

کارشناس مسائل مذهبی بیان داشت: درست زندگی کردن باعث می‌شود که انسان درست از دنیا برود و طبق روایات مؤمن در زمان مرگ در برابر خود صحنه‌های زیبایی را می‌بیند.

نخعی‌پور افزود: در روایات داریم بنده مؤمن در زمان مرگ خود فرشتگانی را بالای سرش می‌بیند و یا تعبیر‌هایی داریم که مرگ برای مؤمن همانند یک دسته گل خوشبو است.

وی با بیان اینکه اگر درست زندگی کنیم سعادت را در مرحله بعدی و در آن دنیا شاهد خواهیم بود، گفت: نباید ترس از مرگ باعث توقف و کسلی افراد شود بلکه باید قدر لحظات را دانست و پیشرفت کنیم.

کارشناس مسائل مذهبی عنوان کرد: باید مرگ را به‌عنوان یک واقعیت بپذیریم و اگر برای مثال عاملی یا یک بیماری بر اساس ظاهر برای مرگ وجود دارد دلیل ندارد آن باعث مرگ ما شود بلکه باید بدانیم زمانی که خدا بخواهد زمان مرگ ما فرا خواهد رسید.

نخعی‌پور تصریح کرد: ضمن پذیرش مرگ باید لحظات کنونی را با تلاش، نشاط و پویایی ادامه دهیم تا دست ما در آن زمان خالی نباشد و این مسئله و آمادگی باعث می‌شود که نگرانی نیز برطرف شود و با اعمال نیک به عاقبت خیر برسیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

برچسب ها: مرگ ، معاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۰۶:۵۰ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
بنام خداوند جان و خرد :
حقایقی از مرگ که باید بدانید :
اگر تنها و فقط به فقط تمامی مدیران و مسئولان و مردم سر تا سر جهان هستی تا بن دندان و استخوانهایشان معاد و مرگ و آخرت را باور داشتند و اعتقاد راسخ و با ایمان داشتند این همه ظلم و ستم و تبعیض و ناعدالتی و بی رحمی و خودبینی و فقر و فساد فحشا و طلاق و جرم و جنایات و خیانات مختلف و هزاران گناه و مشکلات ریز و درشت دیگر را در حق یکدیگر روا نمی داشتند و مداوم در حق یکدیگر در تمامی سطوح خانواده و اقوام و جوامع بی دریق نیکی و یاری و مهربانی و محبت و صدق و صفا و صمیمیت و صلح و آشتی و عدالت بدون تبعیضهای مختلف و امید و شادی و نشاط و یک رنگی و تقسیم ثروت های ملی ملتها رو عادلانه می رساندند و زندگی را بر یکدیگر تنگ و تار و تاریک و غم آلود و نا امید کننده فقر آلود و نکبت بار نمی کردند مشکل اینجاست که اکثریت مسئولان و مدیران و مردم جهان معاد و مرگ و آخرت خداوند جل جلاله را باور ندارند و حتی از بردن نام مرگ پرهیز می کنند و هراسانند در صورتی که مرگ حق است برای نشان دادن عدل الهی و کامل کننده نعمات الهی بر تمامی بشریت است انشاءالله خداوند جل جلاله به ما بندگان حقیر و ضعیفش ایمان و تقوای الهی کامل عنایت کند و ما را آنی و کمتر از آنی به حال خودمان وا مگذارد و آخر و عاقبتمان را ختم به خیر و سعادت و رستگاری قرار دهد و ختم بخیر گرداند . الهی چنان کن سر انجام کار که تو خشنود باشی از ما و ما رستگار و از تو خشنود . الهی و ربی من لی غیرک . والسلام و صلوات التماس دعا التماس تفکر .